Medewerker Finance & Debiteurenbeheer – Reeuwijk

Finance Reeuwijk

Financieel medewerker met ambitie gezocht! Beheer de administratie van je eigen vestiging.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Vanuit 28 locaties binnen de Benelux wordt door jouw toekomstige werkgever gezorgd voor stralende tanden en breed lachende patiënten. Zij zijn namelijk marktleider in (digitale) tandtechniek en orthodontie t.b.v. tandartsen, die tandtechnische restauraties mogelijk maakt. Op een prachtige werklocatie in een waterrijk gebied in Zuid-Holland, begint jouw glimlach. Wij, De Holland Talent Group wachten jou ook lachend op, want je gaat hier een mooie tijd krijgen in een heel gezellig team professionals. Je functie is:

Medewerker Finance & Debiteurenbeheer (32–38 uur)

Functie

Totaal werken 25 tevreden en gezellige medewerkers op de locatie. Het Finance Team bestaat uit 7 medewerkers die de financiële administratie verzorgen voor alle 28 vestigingen. Jij krijgt een eigen vestiging waar je taken en verantwoordelijkheden liggen. Je hebt functioneel regelmatig contact met de betreffende vestigingsmanager om de administratie goed te laten verlopen.

De taken rond de debiteurenadministratie zijn doelmatig gericht op het verminderen van het negatieve saldi. Om dit te bereiken onderhoud je proactief contact met klanten en je weet dit tactvol, klantgericht en ook volhardend te communiceren.

Met je oplossingsgerichte vermogen bereik je doelen en streef je naar tevredenheid voor beide partijen.

De algemene, bijkomende administratieve werkzaamheden verwerk je nauwkeurig en kun je overzichtelijk en correct verantwoorden.

Wat heb je nodig?

De organisatie is transparant en klantgericht. Jouw communicatieve vaardigheden sluiten hierop aan. Neem dus jezelf mee en nog dit:

 • Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding
 • Minimaal 5 jaar ervaring met een crediteuren/debiteuren administratie
 • Tactvolle communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Kennis van huidige, fiscale wet- en regelgeving
 • Juridische kennis m.b.t. afspraken met debiteuren
 • ICT-gebruikskennis
 • Beschikbaarheid op woensdag

Wat bieden we jou?

Associeer jij tandheelkundigen ook nog met bijten in een appel? Het klopt! Je krijgt ze hier gratis, samen met ander lekker fruit en gezonde lunch.

 • Er is een aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een eigen Academy
 • Het salaris is prima, net als de pensioenregeling bij Zorg&Welzijn
 • Je hebt – bij fulltime dienstverband – recht op 25 vakantiedagen, wil je meer? Daar is een goede regeling voor
 • De inwerkperiode is uitgebreid met tijd en overdracht door behulpzame collega’s
 • Door middel van een app krijg je inzage in je salarisoverzichten. Bovendien kun je hiermee verlof aanvragen, heel handig
 • Wil je werken op kantoor afwisselen met thuiswerken? Prima. (Je mist dan alleen de gezellige lunches, wandelingen langs het water met de collega’s en het fruit)

Wij vermoeden dat jij nu met een smile van oor tot oor je CV aan het opstellen bent, dus zien we je snel.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com.

Tel: 071-3030035 | 06-14589196


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures