Junior Financieel Medewerker (0,6 – 0,8 FTE) – Amsterdam

Finance Amsterdam

Geef jij jouw loopbaan een boost, in de dynamische, creatieve opleidingswereld voor de media in bruisend Amsterdam?  

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Op deze mediavakschool op vmbo- en mbo-niveau krijg ook jij alle ruimte om jezelf te ontplooien in jouw vakgebied. Als junior-administratief medewerker start je niet tussen driedelig grijs, maar tref je enthousiaste mensen van jouw eigen generatie. Hier worden jonge mensen klaargestoomd voor een carrière in de entertainmentwereld, de game-industrie, ontwerp- en reclamebureaus en nog veel meer. Binnen deze creatieve omgeving ben jij - samen met 6 andere enthousiaste collega’s van de afdeling Finance & Control - onmisbaar om de financiële processen soepel te laten verlopen. Jij krijgt alle ruimte om te laten zien wat je waard bent, met volop kansen om professioneel en persoonlijk te groeien. Te beginnen met een jaarcontract voor 0,6 fte en met de mogelijkheid van meer. Uitdagend? Dan maken we binnenkort graag kennis met jou voor de functie van       

 

 

Junior-financieel medewerker (0,6 – 0,8 FTE)

Functie

JOUW TAKEN ALS JUNIOR-FINANCIEEL MEDEWERKER

 

 • Inkomende facturen controleer je dagelijks en verwerk je in de boekhouding.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat betalingen tijdig klaarstaan, verwerk je bankafschriften en zorg je voor een sluitende debiteuren- en crediteurenadministratie.
 • Ook ben je aanspreekpunt voor je collega’s, dus je zit niet alleen maar met je neus in de ordners en achter een beeldscherm.
 • Net zo belangrijk: je zorgt ervoor dat de studentenbijdragen worden geïnd en ingeboekt en verzorgt de bijbehorende correspondentie.
 • Daarnaast draag je zorg voor de archivering van stukken en je verstrekt de benodigde financiële data voor het opstellen van rapportages en prognoses.
 • Bij de jaarlijkse accountantscontroles verricht je ondersteunende werkzaamheden en verder pak je alle voorkomende administratieve taken op. 

 

 

Deze vakschool voor de media is een kweekvijver voor talent dat zijn weg zal vinden in uiteenlopende creatieve beroepen. Voor jou dus geen saaie kantoortuin om in te werken, maar een bruisende omgeving met generatiegenoten, waar elke dag wel iets nieuws te beleven valt. En wat is nu leuker dan na een drukke werkdag nog even met collega’s neerploffen op een gezellig terras in hartje Amsterdam?

 

Professioneel valt er ook zat te beleven. Je begint met een jaarcontract voor 0,6 fte en bij de juiste klik ligt hier een mooi carrièrepad voor je open. Met alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Daar staan ook een mooi aanvangssalaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover. En dit alles in een professionele, innovatieve werkomgeving, met een prettige, informele atmosfeer.  

Wat heb je nodig?

JOUW PROFIEL VAN JUNIOR-FINANCIEEL MEDEWERKER

 

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een administratieve richting.
 • Het voeren van een financiële administratie en het opstellen van financiële data gaat jou uitstekend af.
 • Je doet dit met een scherp oog voor detail en resultaatgericht, waarbij je vanzelfsprekend cijfermatig bent ingesteld.  
 • Gedreven als je bent, ben je leergierig en graag bereid om door te groeien.
 • Je bent flexibel en betrouwbaar en klanten en collega’s kunnen rekenen op een servicegerichte en behulpzame werkhouding. Je bent een echte teamplayer.
 • MS Office heeft voor jou geen geheimen en je bent goed thuis in bedrijfssoftware, bij voorkeur AFAS.

Wat bieden we jou?

HET AANBOD

 • Een aantrekkelijke, afwisselende baan binnen een team leuke collega’s in een levendige werkomgeving.
 • Professioneel, innovatief en informeel zijn de kernwoorden.
 • Uitzicht op een mooie loopbaan; je begint met een jaarcontract voor 0,6 fte en bij de juiste klik zit er een mooi vervolg aan.
 • Leergierigheid en drive worden toegejuicht, waarbij je alle ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen.
 • Een mooi salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, vakantiegeld, een goede vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Uitdagend werk, mooi carrièrepad, leuke collega’s, creatieve omgeving, hartje Amsterdam: waar wacht je op?   

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

DE FUNCTIE VAN JUNIOR-FINANCIEEL MEDEWERKER JOU OP HET LIJF GESCHREVEN?

 

Dan graag je cv naar radbout@hollandtalentgroup.com.

 

Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group | 071 3030 035| 06 2900 8241

 

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

 

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

 

 

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures