Junior Financial Controller – ‘s-Gravenhage

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider gevestigd in de regio Den Haag.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Junior Financial Controller

“mooie verantwoordelijke positie bij een internationale organisatie”

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administraties van diverse werkmaatschappijen. De financiële administratie bestaat uit 6 personen en daarbinnen krijg je een voorname rol. Je krijgt deze taak met een veelheid aan taken en verantwoordelijkheden te maken, waaronder:

• Debiteurenbeheer
• Crediteurenadministratie
• Grootboekadministratie en -beheer
• Voorbereiden BTW-aangiften
• Werkzaamheden in het kader van maand-en jaarraportages
• Diversen projecten op fiscaal en financieel gebied
• Borgen en toepassen van nieuwe wet- en regelgeving in de administratie

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde Financiële HBO-opleiding. Idealiter is dit een 2de of 3de stap in jouw carrière. Verder ben je niet alleen cijfermatig/analytisch sterk, maar bent ook kritisch op informatie en cijfers, ook op de cijfers en rapportages die je zelf opstelt. Onze opdrachtgever werkt met Exact Globe en Office365, mocht je dit beheersen is dat een pré. Je bent woonachtig in de buurt van Den Haag/Scheveningen. Je hebt een positieve houding en kunt netjes werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Mocht je Duits beheersen is dit een pré.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een baan aan voor 32 – 40 uur. Wil jij onderdeel zijn van een internationale marktleider met een leuke sfeer? Naast een prima salaris hebben zij ook goede secundaire voorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Junior Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar emiel@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 3765. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emiel Hoek, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-50278906. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.