Junior Business Controller – NIEUWKOOP

Introductie

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf binnen het MKB in het groene hart. Het bedrijf staat in de startblokken om de gewenste groei door te maken en is op zoek naar een nieuwe collega die nieuwsgierig is wat er gebeurt achter de cijfers. Voor deze interessante opdrachtgever, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een nieuwsgierig ingestelde:Junior Business Controller

“mooie brede functie bij een productiebedrijf ”

Organisatie

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Functie

In deze gave combinatie rol van Junior Business controller ben je niet alleen verantwoordelijk voor het verrichten en het beheren van de financiële processen, maar ook het (verder) helpen van de verschillende afdelingen door middel van data analyses. Door jouw werk kunnen de processen verder worden geoptimaliseerd, betere managementinzichten worden verkregen en rekenen op een adequate maandafsluiting en budgettering.

Je bent hiermee een belangrijke schakel tussen data en management. In jouw nieuwe functie betekent dit dat je :

• de periodieke en ad hoc rapportages / analyses verzorgt;

• het budget- en forecasting proces faciliteert;

• sales- en marge analyses verricht;

• voor de juiste financiële verslaglegging zorgt;

• het budget en de interne procedures bewaakt;

• deelneemt aan systeem- en proces verbeterprojecten.

Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Je maakt deel uit van een gezellig informeel en gedreven Finance team bestaande uit twee Financieel Medewerkers en de Manager Finance, HR&IT.Je werkt nauw samen met het Management Team en met name de Manager Sales & Marketing. Je rapporteert direct aan de Manager Finance, HR & IT, waar je ook intensief mee samenwerkt.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur SPD/HEAO-BE. Daarnaast beschik je over ca. 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent communicatief vaardig en je bent een persoon die doortastend en daadkrachtig is. Je bent gewend op procesmatig te werken en je kunt uitstekend overweg met Excel. Krijg jij energie van het omzetten van cijfers in informatie? Jij ziet snel verbanden, bent analytisch, nauwkeurig, resultaatgericht en organiserend.

Aanbod

Een uitdagende baan met bijzonder veel afwisseling door met name de connectie met de afdeling Sales bij een professionele organisatie op een fantastische locatie. Naast een goed salaris bieden zij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.Solliciteren naar de functie van Jr. Business Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4254. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Salesmanager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.