Junior Business Controller – Amsterdam

Controller Amsterdam

Werken als Junior Business Controller met groeikansen? Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Veel starters in het mkb hebben passie voor hun business, maar die administratie, dat is vaak wel een dingetje. Als je daarbij geholpen kan worden door een klein, ervaren team professionals, is dat wel zo fijn. De persoonlijke administratieve cijferredder in nood kent goed de dossiers en weet wat de ondernemers doen en willen bereiken. Hoe zou jij dit vinden als zzp’er bijvoorbeeld? Ben jij ambitieus, maar ben je niet zo van de grote kantoren en massa? Houd je van Amsterdam en ben je klaar voor een start- en scale-up fase van het kantoor waar je kan werken? Hoe is het gesteld met jouw fase?

Ben je ook klaar voor een verdere ontwikkeling in Finance om je te specialiseren? Heb je alle vragen met JA beantwoord? Mooi, kom dan snel naar ons, De Holland Talent Group, dan vertellen we je alles over deze functie: Junior Business Controller (36-40 uur)

Functie

Je bent al redelijk ervaren, maar wil je graag verder ontwikkelen als medior Business Controller. Daar krijg je alle kansen voor, want ook dat is nu zo fijn in een klein team. Ze zijn goed in het vak en hebben de drive om jou hierin te ondersteunen. O, voordat je denkt dat het grijze muizen zijn hier, verre van dat. Lekker vlot, modern en een persoonlijke, betrokken benadering naar klanten toe.

De scale-up fase geeft je een allround lerende werkomgeving, want je werkt in Amsterdam, maar bent ook flexibel aanwezig, daar waar je nodig bent met je skills (en je fijne persoonlijkheid). Lekker uitdagend dus.

Doordat je financiële rapportages opstelt en deze controleert, ben je ook als adviseur aanwezig bij de overlegvormen met alle samenwerkende partijen elke drie maanden.

Je bent ook scherp op efficiency en wat je daarin ziet, roep je rond en daar wordt dan ook naar geluisterd, want ideeën zijn altijd welkom.

Mogelijk ben je al ervaren in het opstellen van de jaarcijfers, het boeken van journaalposten en het onderhouden van de salarisadministratie? Is dit nog niet optimaal? Dan mag je dit ook verder leren. Dit geldt ook voor alle fiscale aangiftes en incidenteel ondersteunende rapportages opstellen.

Omdat jij excelleert met Excel, weet je daarin de kennis op hoger level te brengen in het team. Zo is het een beetje geven en nemen.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in Bedrijfskunde/Bedrijfseconomie
  • Je hebt uitstekende cijfermatige kennis en inzicht en kunt daarover duidelijk advies uitbrengen
  • Je werkt graag samen in een betrokken en vlot team en wil graag zoveel mogelijk leren
  • Je neemt 1 tot 3 jaar werkervaring mee
  • Je bent analytisch en werkt nauwkeurig

Je bent integer en betrouwbaar en weet dit over te brengen naar klanten

Wat bieden we jou?

  • Van junior naar medior? De kansen liggen hier!
  • Flexibele werklocaties en werken met ervaren profs, brengen je verder
  • Een laptop van de zaak
  • Reiskostenvergoeding en een fiets van de zaak
  • Een goed salaris € 3.400 - € 3.800 per maand

Tot gauw, hè. Vergeet niet eerst je cv te sturen en dan hoor je snel van ons!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures