(Junior) Assistent Controller – Zaandam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een producent van gezonde en voedzame producenten voor consumenten. Deze producten zijn in diverse winkels wereldwijd te koop. Zij zijn gevestigd in Zaandam. Voor deze werkgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:(Junior) Assistent Controller (32-40 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

Heb jij een mooie brede ervaring opgedaan bij een organisatie en vind je het leuk om te werken bij een organisatie dat mooie consumentenproducten produceert in een dynamisch omgeving? Dan is dit jouw baan.Je komt te werken op een kantoor met ca. 40 medewerkers en jij bent samen met de Manager Finance verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Daarbij wordt Vind je afwisseling in je werk belangrijk? Ben je zelfstandig, maar werk je ook graag in teamverband? Dan is deze rol bij uitstek geschikt voor jou!!


Hoe ziet jouw baan eruit?


Financieel

 Het verzorgen van de gehele administratie van meerdere entiteiten;

 Verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteuren- en grootboekadministratie;

 Het verzorgen van de BTW aangiftes;

 Een bijdrage leveren aan het opstellen van de jaarrekening middels het controleren, verzamelen en aanleveren van financiële gegevens;

 Samen met de Manager Finance nacalculaties maken van diverse productielijnen;

 Genereren rapportages en analyseren Management Informatie t.b.v. Management Team;

 Samen met de FM de processen tegen het licht houden en daar waar nodig verbeteren;

Kortom, een leuke brede en verantwoordelijke rol, waarbij je veel vrijheid krijgt in et uitvoeren van jouw taken.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Onze opdrachtgever staat ook open voor (Hbo) starters op de arbeidsmarkt die leergierig zijn en graag willen doorgroeien naar een rol als (Assistent) Controller.

Aanbod

Je komt te werken in een klein maar enthousiast team en in een zeer inspirerende rustige omgeving. Het team van Het bedrijf biedt een mooie job met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Senior Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4795. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.