Jr. Administrateur (32-40 uur) – AMSTERDAM

Administrateur Amsterdam

Een mooie groei-functie bij een specialist opererend onder RB-vlag. Moderns eigentijds bedrijf met een hecht en gezellig team!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belastingadvies- en administratiekantoor opererend onder de RB-vlag (Register Belastingadviseurs) gevestigd in Amsterdam op een goed bereikbare plek. De sfeer is informeel en sympathiek zakelijk. Het is een klein enthousiast team met een mooi netwerk van specialisten die ondersteunende diensten verrichten. Ze hebben een mooie gevarieerde klantenkring in het MKB, MKB+ met wie ze een goede band hebben. Het kantoor onderscheidt zich op dit punt en denkt zowel in goede als slechte tijden pro-actief mee met de klanten. Voor deze opdrachtgever is de Holland Talent Group op zoek naar een ervaren:


Jr. Administrateur (32-40 uur)

“aantrekkelijke positie in een hecht en enthousiast team met groeiperspectief”

Functie

Wil jij graag een mooie positie in de financiële administratie en wil je de komende jaren groeien naar een allround rol op HBO-niveau? Grijp deze kans, want dit bedrijf gaat er voor zorgen dat dit gaat lukken en ondersteunt je hierin volledig. Zij investeren in hun mensen en dat zorgt voor een prima teamgeest en loyaal hecht en gezellig team.

Je gaat in eerste instantie aan de slag als Jr. Administrateur. Wat ga je dan doen? Je gaat de Relatiebeheerders ondersteunen met de administraties van hun klanten. Je gaat de crediteuren-en debiteurenadministratie doen, je gaat de banken boeken en je doet dit alles op nauwkeurige wijze. Het is een heel divers klantenpakket dus geen klant is hetzelfde en dat maakt het afwisselend. Ook ga je b.v. ondersteunen met het voorbereiden van de BTW aangiften en ondersteun je indien van toepassing met de salarisadministratie (mutaties verwerken en controleren salaris output van salarisverwerkers).

Wil jij een opleiding volgen om zo die groei naar zwaardere functies te faciliteren? Deze werkgever faciliteert dit en financiert dit!

Wat heb je nodig?

Je hebt een MBO-opleiding in bedrijfseconomische richting, of bent studerend hiervoor. Idealiter is dit een 2de stap in jouw carrière en beschik je over lichte tot medium werkervaring, het liefst opgedaan bij een MKB organisatie of b.v. een Accountants- of Administratiekantoor. Motivatie, enthousiasme, accuratesse, zelfstandigheid en een goede teamgeest zijn onmisbaar voor deze functie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent iemand die breed geïnteresseerd is, niet alleen op jouw vakgebied maar ook maatschappelijk en sociaal gezien. Verder ben je iemand die leergierig is en zich wil ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Een aantrekkelijke functie bij een informeel kantoor, waar werkvreugde, positief denken, waardering, en een goede balans in werk en privé de standaard is!

Het spreekt voor zich dat de salariëring uitstekend is en dito de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het kantoor is uitstekend met (openbaar vervoer) te bereiken.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Jr. Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5210. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures