Hands-on Financial Controller (24-28) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een leuk informeel familiebedrijf in de industriële sector die inmiddels al zo’n 50 jaar bestaan. Bij dit bedrijf heerst een goede sfeer en teamgeest. Hun kantoor is gevestigd in Amsterdam West. Vanwege het vertrek van de huidige financial zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hands-on Financial Controller (24-28 uur)

‘‘mooie brede verantwoordelijke functie’’

Functie

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de gehele financiële administratie van de verschillende entiteiten binnen de onderneming. Jij bent een proactieve adviseur en denkt mee hoe ‘goed’ altijd ‘beter’ kan. Je doorziet de effecten van operationele financiële processen en denkt daarin actief mee met de ontwikkeling en realisatie van verbeteringen. Je bent na overleg met de directeuren bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de uitvoering en voortgang van de financieel administratieve werkzaamheden. Je stelt begrotingen op, houdt de kostprijzen in de gaten en maakt de liquiditeitsprognoses. Je verzorgt de diverse belastingaangiften en levert de loonmutaties maandelijks aan bij het accountantskantoor.

Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke gesprekken te voeren met de bank en accountant en kun je de nodige financiële periodieke rapportages uitwerken, bereid je de jaarrekeningen voor en ben je in staat om vanuit de financiële cijfers stuurinformatie te ontwikkelen.

Je bent de financiële spil in het bedrijf, een administratieve duizendpoot en je schakelt makkelijk tussen operationeel administratief werk, innovatieve administratieve organisatieverbeteringen en strategisch sparren met de directie. Je drukt graag je stempel en bent toe aan de volgende stap in je carrière in een eindverantwoordelijke rol, waarin voldoende ontwikkelings-mogelijkheden zijn.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding in bedrijfseconomische richting. Je hebt ervaring opgedaan in een productieomgeving van een commercieel bedrijf. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Het is een pre als je werkervaring hebt met het pakket Unit4/Multivers en je bent goed in het werken met Excel! Verder ben je woonachtig in Amsterdam of vlak in de buurt ervan.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed. Belangrijk is dat je flexibel bent, maar andersom is het bedrijf ook flexibel richting jou!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5182. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.