Financials (16-40 uur) – Regio Utrecht

Organisatie

Zoek jij een omgeving waarin je verantwoordelijkheid mag nemen?

En wil jij je werktijden indelen zoals jij denkt dat dat goed is?

Wil je zelf bepalen of je thuis werkt of op kantoor?

En wil je zelf bepalen op welke vestiging je gaat werken?

Ben jij iemand die leergierig is, zichzelf wil ontwikkelen en nieuwsgierig is?

Wil jij werken tussen de 16 en de 40 uur per week?


Dan is dit jouw job!


Onze opdrachtgever is een club dat ondernemers ontzorgt op allerlei gebied. Juridische zaken, verzekeringen, finance, HR etc. Zij hebben 3 vestigingen in het midden van het land en hebben een grote finance afdeling.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar:


Financials (16-40 uur)

“voor de professional die met z’n vak bezig wil zijn”

Functie

Bij dit mooie bedrijf zijn ze altijd op zoek naar talent. Voor de Finance afdeling zijn we geïnteresseerd in drie soorten financials:

– Financials die de basisboekhouding gaan doen, ofwel debiteuren, crediteuren, bank en grootboek

– Financials die een hele administratie kunnen voeren van A-Z t/m het opstellen van de jaarrekening en

– En zijn we ook op zoek naar een AA-accountant die tekenbevoegd is

Heb je daarbij ook al fiscale kennis opgedaan op het vlak van IB, BTW of VPB, dan is dat altijd welkom.

Nadat je bent ingewerkt wordt je ingezet op je eigen klanten, waarmee uiteraard ook klantencontact is. Je acteert met een aantal collega’s in een klantteam en gaat met hen prima samenwerken om je klanten optimaal te ontzorgen. Je komt in een lerende en stimulerende omgeving terecht en initiatief wordt op prijs gesteld.

De functie is in hoge mate hands-on. Je krijgt niet alleen te maken met de boekhouding van een klant, maar afhankelijk van de wensen van een klant doe je ook meer, zoals de BTW aangiften, ondersteuning bij liquiditeit/kasstromen en eventuele rapportages.

Hoe leuk is dit allemaal? In deze moderne omgeving kun je jezelf verder ontwikkelen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding dat afhankelijk van het niveau van de functie mimimaal MBO-4 is en maximaal SPD/AA en beschikt over relevante werkervaring bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening.

Je hebt een gedegen kennis opgedaan van het voeren van administraties t/m het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Je beschikt over uitstekende organisatorische-, conceptuele- en analytische vaardigheden en bent in staat om de grote lijnen uit te zetten zonder het oog voor detail te verliezen. Verder ben je een goede communicator, kun je op een enthousiaste wijze mensen voor je winnen en kun je communiceren van hoog tot laag in een organisatie. Je bent een pragmatist, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een spilfunctie in en bedrijf te hebben. Als laatste kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. De uren zijn flexibel over de week in te plannen.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Financial kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4636. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.