HTG Executive Search

Op zoek naar de CFO of Controller van morgen?

  • Al meer dan 15 jaar sterk in het leggen van waardevolle verbindingen
  • Wij leveren sneller, en bieden oplossingen voor vaste en tijdelijke posities
  • Via HTG Executive Search direct toegang tot ons kwaliteitsnetwerk
  • Wij zijn DE gesprekspartner voor Directie en bestuurders
  • Ervaar de zorgvuldigheid en geleverde kwaliteit van HTG Executive Search

Wat doet HTG Executive Search?

HTG Executive Search legt, net als bij de Holland Talent Group, de focus op Finance!
Binnen dit label richt HTG Executive Search zich uitsluitend op ervaren CFO’s, (Business) Controllers, Accountants en Managers Finance & Administration met een eindverantwoordelijke positie cq. met een MT-functie in Finance. Doordat de Holland Talent Group al sinds 1999 o.a. actief is in deze markt, heeft zij al een mooie database van beschikbare en gesproken kandidaten. Met dit exclusieve label en met bijzondere  aantrekkelijke voorwaarden, biedt  dit voor de klant en kandidaat een aantrekkelijk perspectief.

Waar staan wij voor?

HTG Executive Search vindt het belangrijk de mens achter de organisatie en het CV te leren kennen. Een match tussen kandidaat en opdrachtgever vraagt immers meer dan alleen de juiste kennis, vaardigheden en opleiding. Het gaat er ook om of de persoonlijkheid en het karakter van een kandidaat passen bij de wensen en de cultuur van de opdrachtgever. Daarom verdiepen we ons goed in uw organisatie, de uitdagingen waar u voor staat en uw wensen ten aanzien van de nieuwe collega. Tevens verdiepen wij ons ook goed in de kandidaat, zijn of haar werkervaring, achtergrond, wensen en de cultuurkenmerken. Alleen op die basis kun je de ultieme match maken tussen bedrijf en kandidaat. Onze onafhankelijke Accountmanagers werken op integere wijze en met respect voor de wensen van opdrachtgever en kandidaat. Wij streven altijd naar de invulling die past bij de toekomst van de organisatie en het carrièreperspectief van de kandidaat.

Lange Termijn

Als partners gaan wij voor een duurzame relatie met uw organisatie. Het succes en lange termijn-effect van geplaatste kandidaten binnen uw organisatie is ook voor ons heel belangrijk. Daarom blijven wij actief contact houden en ondersteunen wij kandidaten in hun nieuwe werkomgeving.

Over HTG Executive Search

Htg Executive Search is hét managementbureau dat de mens centraal zet in al haar oplossingen. Dat doen we door middel van hechte netwerken en samenwerking. Wij geloven in de kracht van verbinding, continue leren en altijd nieuwsgierig blijven. HTG Executive Search is onderdeel van de Holland Talent Group. Voor niet-executive posities helpen wij u graag met het vakbekwame team van de Holland Talent Group.