HR Administrateur (28-32 uur) – Alkmaar

Organisatie

Onze opdrachtgever is een leuk familiebedrijf dat actief is in de logistieke dienstverlening. Dit bedrijf timmert heel goed aan de weg en zij groeien jaar op jaar.

Voor deze organisatie in de regio Alkmaar zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


HR Administrateur (28-32 uur)

Functie

Dit bedrijf heeft meerdere business units en de HR Administratie wordt centraal verricht. Op de Holding werk je samen met leuke collega’s om de business units maximaal te ondersteunen. Wat ga je doen? Jij bent iemand die makkelijk en goed communiceert door alle lagen van de organisatie heen. Jij zorgt dat je alles weet op het gebied van personeelsaangelegenheden. Jij houdt de digitale personeelsdossiers bij en up to date, zorgt dat nieuwe arbeidscontracten worden voorbereid en je houdt de salarismutaties bij van ca. 200 personeelseden. Deze werknemers vallen onder verschillende CAO’s, dus het is een leuke uitdaging om de regels van deze CAO’s goed te kennen, de veranderingen hierin bij te houden en zorgen dat de salarismutaties in overeenstemming hiermee zijn. Ook ben jij de persoon die de werknemers blijft enthousiasmeren zich te ontwikkelen en zo nodig te stimuleren om cursussen te volgen.

Wat een leuke functie is dit?

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur een HR opleiding of b.v. PDL. Je bent klantgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met een administratieve functie bij een MKB bedrijf waar communicatie lijnen kort zijn en de werkmentaliteit hands-on is. Bij voorkeur heb je ervaring met personeels-administratieve werkzaamheden en ben je bijzonder accuraat.

Je bent een zelfstarter en bent iemand die kritisch is op het werk, ook dat van jezelf. Je bent pro-actief en hebt een drive om het altijd weer beter te doen. Je bent handig met systemen en je bent erg goed thuis in Excel.

Als laatste woon je in Alkmaar of de directe omgeving daarvan.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het is een hecht en enthousiast en ambitieus team waarin je komt te werken en je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en de sfeer in het bedrijf is super. De mensen werken goed samen en zijn zeer hulpvaardig naar elkaar toe.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van HR Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4845. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.