Hands-on Administrateur (24-32 uur) – Regio Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groothandel in gereedschappen die gevestigd is in de regio Hoofddorp. Het is een kleiner familiebedrijf waar 7 mensen werken die met veel plezier dagelijks fluitend naar hun werk gaan. Voor dit mooie bedrijf zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hands-on Administrateur (24-32 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

Heb jij een mooie brede ervaring opgedaan bij een kleinere MKB organisatie en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de gehele financiën van dit leuke familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is en waar een super goede sfeer en teamgeest heerst? Dan is dit jouw baan!

Je komt te werken op een kantoor met 7 medewerkers en je mag je uren vrij verdelen over 4 of 5 dagen in de week. Ideaal als je ’s ochtends je kinderen naar school moet brengen en ze ’s middags weer op moet halen!!

Vind je afwisseling in je werk belangrijk? Ben je zelfstandig, maar werk je ook graag in teamverband? Dan is deze rol bij uitstek geschikt voor jou!!


Hoe ziet jouw baan er in hoofdlijnen uit?


 Het verzorgen van de gehele administratie, van het inboeken van de facturen en de banken t/m het afsluiten van de maand;

 Het verzorgen van het artikelbeheer in het systeem incl. onderhoud prijslijsten;

 Het verzorgen van de betalingen en het debiteurenbeheer;

 Het verzorgen van de voorraadadministratie;

 Het verzorgen van de week- en maandrapportages en de analyses in dit kader;

 Verantwoordelijk voor de cashflow (liquiditeitsplanning);

 Het verzorgen van de BTW aangiftes;

 Een bijdrage leveren aan het opstellen van de jaarrekening middels het controleren, verzamelen en aanleveren van financiële gegevens bij de accountant;


Kortom, een leuke brede en verantwoordelijke rol, waarbij je veel vrijheid krijgt in het uitvoeren van jouw taken.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je bent hands-on, bent accuraat en weet processen snel te doorgronden. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Het is een pre als je werkervaring hebt met het pakket Exact Globe en je bent goed in het werken met Excel!

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team en in een nette goed geordende omgeving. Het team van Het bedrijf biedt een parttime job met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Hands-on Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4814. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.