Hoofd Administratie – Harderwijk

Finance Harderwijk

Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de logistiek gevestigd in de buurt van Harderwijk!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Jij houdt van aanpakken met brede interesse en je hebt leidinggevende ervaring met empathische eigenschappen. Je bent op zoek naar een groter geheel in je carrière met voldoende uitdaging. Hiervoor hoef je niet langer te zoeken. Wij presenteren hierbij een fulltimefunctie waar jouw kwaliteiten volledig aan bod komen. Dit zal bijdragen aan het verder optimaliseren van de financiële administratie bij een logistieke dienstverlening. De werklocatie bevindt zich in het zuiden van Flevoland. Er is een grote rol voor je weggelegd bij een groeiend internationaal transportbedrijf met 4 vestigingen in Nederland met totaal 400 medewerkers. Ben jij die gemotiveerde man/vrouw die deze route wil volgen, reageer dan op deze functie:


Hoofd Financiële Administratie (40 uur)


Functie

Je leidinggevende rol heeft betrekking op vier financiële medewerkers en je rapporteert aan de CFO. Je bent contactpersoon voor diverse stakeholders en intern nauw betrokken bij het MT. Jouw ondernemende en commerciële vaardigheden zijn resultaatgericht en geven sturing aan het MT om vooruitstrevende, bedrijfsmatige beslissingen te kunnen nemen. Je kunt met een heldere vertaling en inzicht in cijfers de financiële informatie duidelijk presenteren. Met jouw motivatie, daadkracht en overtuigingskracht, versterk je het verder optimaliseren van de gehele financiële administratie.

Je taken zijn divers en hebben zowel operationeel, als leidinggevend jouw volledige focus en invloed. Je draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van procedures en beleid. Je stuurt aan en controleert de voorgang, gericht op resultaatgerichte efficiency. Waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden, sta jij aan het roer.

Naast je administratieve taken, zoals het opstellen van balansen en winst- en -verliesrekeningen, periodieke financiële- en liquiditeitsrapportages en de jaarlijkse begroting, houd je je ook bezig met het volgen van beleggingen. Omdat je communicatieve vaardigheden uitstekend ontwikkeld zijn, ben je een prettig contactpersoon voor externe partijen, zoals verkeringsmakelaars, belastingdienst en banken. De contactgegevens houd je vervolgens netjes bij in de database, net als de overige bedrijf administratieve gegevens plus de aandeelhoudersregisters.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een bedrijfseconomisch/ financieel afgeronde opleiding op hbo, /wo- niveau
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in leidinggeven en eerder gewerkt in een financiële functie bij een commerciële organisatie
 • Je bent positief ingesteld en hebt eigenaarschap
 • De Nederlandse- en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift
 • Communicatief ben je sterk vaardig met overtuigingskracht
 • Je hebt afdelingsoverzicht en bent proactief
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent analytisch en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie

Wat bieden we jou?

 • Je gaat werken bij een groeiend, internationaal bedrijf in een boeiende branche
 • De kwaliteiten die je al hebt opgedaan in je loopbaan, komen hier goed tot hun recht
 • Er zijn doorgroeimogelijkheden en je hebt uitzicht op een vaste baan
 • Wil je een dag thuiswerken? Dat is bespreekbaar
 • Er zijn 25 vakantiedagen
 • De functie is voor 40 uur, dat is ook precies wat je wil
 • De bedrijfscultuur is open en er heerst een hands-on-mentaliteit
 • Bij de verantwoordelijke functie hoort vanzelfsprekend een passend salaris
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld

Deze functie brengt veel voldoening en groei in je verdere persoonlijke ontwikkeling. Dit is een perfect passende baan voor als je toe bent om je kennis, ervaring en ondernemende skills echt tot hun recht te laten komen.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures