Het directieteam Holland Talent Group BV breidt uit!

In januari 2021 is Radbout Rodermond toegetreden als aandeelhouder én als lid van het directieteam van de Holland Talent Group.
Radbout Rodermond heeft jarenlang ervaring binnen de arbeidsbemiddeling van met name financials. Na zijn studie commerciële economie heeft hij gewerkt bij CBC Nederland en is hij sinds 2007 werkzaam als Salesmanager bij de Holland Talent Group.

Radbout Rodermond is enorm enthousiast om te starten in zijn nieuwe functie. ”Al meer dan 13 jaar ben ik actief in de wereld van het bemiddelen van financials voor het MKB, zowel voor vaste- als voor tijdelijke posities. Sinds 2007 mag ik deel uitmaken van een op elkaar ingewerkt team van bevlogen mensen die telkens weer een glimlach op het gezicht krijgen als we organisatie én kandidaat blij mogen maken met hun volgende stap. Ik ben trots dat ik de kans krijg om ook mijn volgende stap te zetten bij deze mooie club. Het is voor mij een eer en geeft ongelofelijk veel energie om met iedereen van de Holland Talent Group te gaan samenwerken en onderdeel van het succes te kunnen zijn”.

De overige directieleden Bart Maas en Sjaak Oudshoorn zien deze stap als niet meer dan logisch. Sjaak: “In 2004 ben ik gestart met de voorloper van de Holland Talent Group, FISO Financiële Functies, en in 2007 is Radbout bij mij gestart. In het begin onwennig, maar al snel had ik in de gaten dat dit wel eens een zeer langdurige en prettige samenwerking zou kunnen worden”.
Bart: “Ik ben per 2009 toegetreden als Directielid bij de club, Radbout werkte daar toen al. Ik heb Radbout leren kennen als een gedreven commercieel talent. Hij heeft een neus voor commerciële kansen, is sterk in de communicatie met klant en kandidaat en weet feilloos een goede match uit de hoge hoed te toveren. Hij combineert dit ook met een gezond vleugje humor. Hij is voor dit vak geboren en de toetreding van hem in de Directie van de Holland Talent Group is een logische en passende stap. Ook borgen we als Holland Talent Group met zijn stap een succesvolle toekomst voor de club!”


Meer informatie

Meer weten over onze dienstverlening en of wij u ook blij kunnen maken? Neem dan contact op met ons. U kunt ons vinden op www.hollandtalentgroup.com of bel 071-3030035. Wij verwelkomen u graag!