Hands-on Senior Administrateur (32-40 uur) – Regio Zoetermeer

Organisatie

Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf waar zo’n 40 werknemers met veel enthousiasme werkzaam zijn. Dit informele en dynamische MKB bedrijf heeft zich een goede positie verworven in haar sector.

Voor deze opdrachtgever die gevestigd is in de regio Zoetermeer zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hands-on Senior Administrateur (32-40 uur)

‘‘Een leuke brede rol in een informele en dynamische organisatie’’

Functie

Ben jij administratief sterk, punctueel en een echte aanpakker ?


Je wordt eindverantwoordelijk voor een juiste vastlegging van de financiële- en project administratie voor een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in de ondergrondse infra techniek, op het gebied van kabel- leiding en laswerken. De facturering, het debiteurenbeheer, het uitvoeren van de betalingen en bewaken van de cash flow behoort tot de kerntaken. Uiteraard doe je de administratie allround, dus de periodieke afsluitingen, en het voorbereiden van de cijfers t.b.v. de jaarrekening horen ook bij de kerntaken. Jij stuurt ook een parttime medewerker aan, die je ondersteunt in het basiswerk in de administratie.

Je bent in staat om de onderhanden projecten te analyseren en knelpunten hierin te herkennen en hierin gevraagd en ongevraagd te adviseren als sparringpartner van de uitvoerders en directie.

Feeling met geautomatiseerde systemen en richting geven aan verdere automatisering en verbetering van de processen is een belangrijk aandachtspunt in deze functie. (Overstap naar Exact Synergy).


Kortom, een leuke zelfstandige en verantwoordelijke functie.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding in bedrijfseconomische richting, hebt een HBO werk-en denkniveau en je neemt enkele jaren relevante werkervaring mee. Je bent een zelfstarter en bent iemand die kritisch is op het werk, ook dat van jezelf. Je bent pro-actief en vindt het naast het basiswerk leuk om te stoeien met cijfers en heb een drive om het altijd weer beter te doen. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beweeg je makkelijk onder de mensen en ben je in staat om op diverse niveaus in de organisatie te schakelen. Ook breng jij praktische ervaring mee met het werken met Exact en kun je ook uitstekend overweg met Excel. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het is een hecht en enthousiast en ambitieus team waarin je komt te werken en je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, o.m. 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Hands-on Senior Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4844. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.