Hands-on Financial Controller – Regio Heerenveen

Organisatie

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf dat is gevestigd in de regio Heerenveen met elders in het land nog twee vestigingen.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hands-on Financial Controller

Functie

In deze uitdagende functie ben jij als Controller eindverantwoordelijk voor de Financiële (project)- en loonadministratie van deze vestiging. Je geeft leiding aan de administratie en draagt samen met je team (3 FTE) zorg voor een verdere inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van managementinformatie. Hierbij werk je nauw samen met afdelings- en projectmanagers om de dagelijkse operatie vorm te geven. Ook zorg je ervoor dat er goede werkbeschrijvingen komen en de processen worden geoptimaliseerd. Jij bent de spil in de planning & control cyclus en de rechterhand van de DGA. De reeds aanwezige financiële informatie zal verder moeten worden verrijkt tot bedrijfsbrede stuurinformatie. Je bent een dusdanig hands-on professional dat je eigenhandig ook operationele taken in het financiële werkveld op je kan nemen zoals het verzorgen van boekingen, maandafsluiting, het opstellen van jaarrekeningen, het opzetten en vervaardigen van budgetten en managementinformatie, het optimaliseren van werkkapitaal, het cash-flow beheer en fiscaliteit. Ook het beter in kaart brengen van het opstellen van de kostprijzen vallen binnen jouw takenpakket. Als Controller ben je verantwoordelijk dat de lopende- en nieuwe projecten financieel op rolletjes loopt. Daarnaast ben je gesprekspartner voor de externe contacten als de Accountant en bank. Tot slot vallen diverse HR-taken ook binnen jouw takenpakket.

Functie-eisen

Je bent een hands-on Financial en hebt enige jaren relevante werkervaring in, bij voorkeur, een handels- en of productieomgeving. Ook heb je ervaring met het verbeteren van financiële-/bedrijfsprocessen. Je beschikt over HBO-niveau en verder ben je communicatief vaardig, analytisch, initiatiefrijk, ambitieus en servicegericht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een baan in een leuke dynamische omgeving, waar initiatief nemen vanzelfsprekend is en waar je de ruimte krijgt om efficiency-verhogende maatregelen te treffen en processen te verbeteren. Het bedrijf en het team zijn informeel en er heerst een prima positieve sfeer.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Hands-on Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4638. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.