Hands on Financial Controller – Amsterdam

Organisatie

“Spetters in de keuken”!

De lekkerste gerechten worden door mensenhanden gemaakt. Met passie leeft men zich uit en de vlammen in de pan zijn het bewijs. Een kok, verblikt of verbloost er niet van. De kleding die hij of zij draagt, vangt het vuil op, is sterk en van een Oer- Hollands topmerk. Nee, we vragen niet of je wil koken in deze vacature, we hebben wel iets leuks! Onze opdrachtgever, een gevestigd bedrijf in design en verkoop van horecakleding, is op zoek naar een ster in Finance als:

Hands on Financial Controller (32 -40 uur)

Functie

In Amsterdam begint dit avontuur. Daar word je gastvrij ontvangen, in een team met gedreven en enthousiaste, jonge mensen. Eénmaal aan tafel, proef jij alles, wat met een getal begint en eindigt. Je biedt financieel overzicht en informeert het management.

“Een koksbuis is voor jou mooi om naar te kijken, liever doe je cijfers vergelijken”

Dit is jouw passie, dus kun je de onderstaande taken smakelijk waarderen:

• Budgetteren van projecten en werkzaamheden.

• Analyses maken, eventuele afwijkingen constateren en rapportages aanleveren.

• Correct en volledige informatie leveren, aan het management.

• Grootboeken bijhouden, begrotingen opstellen, waaronder de liquiditeitsbegroting.

• Debiteuren, Crediteuren, zonder “Juffrouw Jannie”, wel samen met de Finance coördinator.

• Bank- en kasbeheer op orde houden.

• Uitvoeren van algemene financiële taken, zoals onder andere, verzekeringen, jaarcijfers en maandafsluitingen.

• Op basis van waarde, beoordeel en vermijd je financiële risico’s.

Functie-eisen

Je past de jas, broek en muts en voelt je er comfortabel in. De bedrijfsmissie deel je met jouw eigen expertise in Finance. Je hebt er zin in! Aanpakken hoort bij jou, net als nauwkeurigheid. De Finance kun je duidelijk overbrengen aan het Management. Hierin hoef je niet te wachten op een verzoek, als jij iets constateert, dan breng je dat in. De onderstaande eisen, zijn voor jou piece of cake:

• Minimaal 4 jaar werkervaring binnen een gelijkwaardige functie.

• Minimaal hbo werk en denk niveau.

Aanbod

Onze opdrachtgever en hopelijk jouw toekomstige werkplek, denkt mee in duurzaamheid. Ze zijn trendy, zien wat mooi en tegelijk praktisch is, in ontwerp van horecakleding. Ze hebben de toekomst Internationaal al in handen, maar ze blijven innovatief. Dat is hun power. Zoek jij zo’n uitdagende, duurzame werkrelatie? Ze hopen je snel te ontmoeten in het mooie Amsterdam. Ze hebben voor jouw belangrijke functie, uiteraard een mooi aanbod:

• Hoe meer je weet, hoe meer je krijgt, maar sowieso een goed salaris.

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenverzekering.

• Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

• Een inspirerende stad en werkplek, die goed bereikbaar is.


Inlichtingen

Heel begrijpelijk! Je kiest voor een goed gevestigd bedrijf, met een kleine en gezellige club mensen, die persoonlijke aandacht en humor heel normaal vinden. Dus,

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.