Hands-on Financial Controller (32-40 uur) – Regio Aalsmeer

Controller Regio Aalsmeer

Een mooie hands-on functie voor de liefhebber van accounting en financiële rapportages!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Duik met ons mee in de wijsheid van boeken. Wij, De Holland Talent Group, mogen voor een toonaangevende aanbieder van discovery services aan bibliotheken, met duizenden klanten over de gehele wereld, jou een boeiende functie aanbieden als:


Hands-on Financial Controller (32-40 uur)

Functie

In regio Amstelland tref je een innovatieve leverancier in de bibliotheekbranche met een veelzijdige dienstverlening, waaronder: beheerservices in abonnementen, diensten voor ontwikkeling van een boekcollectie, bibliotheektechnologie en e-books. De dienstverlening richt zich op scholen, academische- en openbare bibliotheken, medische instellingen en bedrijven.

De bedrijfsvisie is gericht op groei van producten op lange termijn. Deze gedragen missie is het eerste hoofdstuk, waar jij aan begint. In de Nederlandse gehuisveste dochteronderneming (het moederbedrijf bevindt zich in Amerika) werken totaal 32 gepassioneerde mensen.

Als Financial Controller ben je sterk in accounting en geef je leiding aan twee parttime administratieve medewerkers. Hierbij ben je sturend, ondersteunend en meewerkend aanwezig. In deze veelzijdige rol heb je naast de reguliere werkzaamheden contact met de Finance Manager in Spanje, d.m.v. de financiële rapportages. In Amerika wordt de debiteuren- crediteurenadministratie opgepakt. Jij zorgt samen met je collega’s voor het debiteurenbeheer in Nederland. Je takenpakket omvat verder de grootboekadministratie, maandafsluitingen, btw-aangiftes, jaarrekeningen voorbereiden en financiële analyses en rapportages opstellen.

De wereldwijde verkooppartner is inmiddels al decennia bekend bij diverse uitgeverijen en de bibliotheekbranche. De winstmarge is laag bepaald, waardoor jouw focus op kosten scherp zal zijn.

Wat heb je nodig?

“Cijfers en letters brengt mensen verder”


Deze gedachtegang past wel bij wie jij bent. Je hoeft geen boekenkast vol te hebben hoor. Als je de missie ondersteunt en jouw financiële expertise als rijke aanvulling toepast, is het geen dikke pil.


Welke vaardigheden en competenties neem je mee:


 • Een afgeronde opleiding in bedrijfseconomie, of een ander relevant diploma op minimaal mbo-niveau
 • Een aantal jaren ervaring als administrateur in het MKB
 • Expertise in Excel en ERP (SAP is een pre)
 • Je staat open voor vernieuwingen en denkt organisatorisch proactief mee
 • Je bent accuraat en werkt nauwkeurig met oog voor details en resultaat
 • Je bent uitstekend Engels- en Nederlands taalvaardig
 • Je bent integer en betrouwbaar


Met een klantgerichte visie en innovatie investeert de organisatie in kwalitatieve diensten en technologieën.

Wat bieden we jou?

Het bedrijf biedt een boeiende en dynamische werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. Verder biedt het bedrijf:


 • een interessant netwerk en levert kwalitatieve dienstverlening, waar je onderdeel van uit mag maken
 • Een salaris in de range van € 4.000 - € 5.000, - afhankelijk van ervaring, plus een dertiende maand
 • Mogelijkheid om hybride te werken, waarvan zeker twee tot drie dagen aanwezigheid op kantoor
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Bart@hollandtalentgroup.com met vermelding van ref. nr. 5281.


Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 51223960


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures