Sr. Software Developer – Omgeving Woerden

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende internationale MKB-organisatie actief in de ontwikkeling van hardware en software in de technische branche. Zij zijn gevestigd in de omgeving van Woerden. Vanwege groei wordt het team uitgebreid en in dat kader zijn wij,

Holland Talent Group, op zoek naar een:


Sr. Software Developer

“Een functie waarbij je ertoe doet en waar je je creativiteit in kwijt kan”

Functie

Houd jij van uitdagingen? Ben jij zelfstandig en neem je graag verantwoordelijkheid?

Dit mooie bedrijf is een engineeringsbedrijf dat high end electronica en embedded systemen ontwikkelt. Je komt te werken in een team van 7 slimme software developers die er samen voor zorgen dat dit bedrijf met haar systemen voorop loopt in technologische ontwikkelingen en zorgt voor een degelijke groei van het bedrijf.

Het team wordt geleid door een Sr. Programmeur, maar het team ontbeert nog een senior die vakinhoudelijk de leiding kan nemen van de te ontwikkelen software en ook de lange termijn strategie kan uitzetten. Deze rol is straks dus voor jou en in een tandem met de genoemde programmeur tillen jullie het team naar een hoger niveau dat zal resulteren in nog betere producten en diensten.

In de praktijk krijg je dus ook te maken met de planning van werkzaamheden, waarbij je dagelijks de prioriteiten van support en ontwikkeling moet bepalen en dat moet afwegen tegen afbreukrisico e.d..

Kortom, een verantwoordelijke functie in een dynamisch en eigentijds modern bedrijf.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde WO opleiding Informatica en brengt al een aantal jaren ervaring mee als software developer in electronica en embedded systemen. Je hebt een expert-niveau in minimaal één van de programmeertalen C(++), C# of Phyton. Daarnaast is ervaring met andere programmeertalen een pre, zoals Javascript. Tevens is het belangrijk dat je ervaring hebt met Linux, wan er wordt niet gewerkt met Windows. Ook is ervaring met AI een belangrijke pre.

Verder heb je ervaring met of talent voor het aansturen van een team mensen, het coachen daarvan en het afstemmen van met diverse stakeholders in een proces. Ook kun je goed omgaan met deadlines, heb je conceptuele vaardigheden en ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en keuzes te maken.

Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend en we verwachten van je dat je kritisch bent op werk en inhoud.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van een leuk en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt een leuke met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om processen en procedures naar je hand te zetten en uiteraard kun je jezelf hier prima ontwikkelen. Belangrijk is dat je flexibel bent, maar andersom is het bedrijf ook flexibel richting jou!

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Daarnaast zijn we ook actief op andere vlakken, zoals commercie en ICT. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Sr. Software Developer kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4186. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.