Startende Telefonist(e) – ‘s-Gravenhage

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende A merk autodealer gevestigd in de Den Haag. De opdrachtgever heeft 3 vestigingen in Zuid Holland.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Startende Telefonist(e)Functie

Met 95 medewerkers, 3 vestigingen en diverse afdelingen is er veel telefoonverkeer. Voor de klanten wil onze opdrachtgever een hoog serviceniveau bieden en dat begint al bij een 1e telefoongesprek. Daarom zijn wij op zoek naar een klantgerichte telefonist(e) bij voorkeur een starter op de arbeidsmarkt.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bent klantgericht, geduldig en hebt een groot inlevingsvermogen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt goed Nederlands en Engels. Uiteraard ben je loyaal, betrokken en inventief.

Aanbod

Naast deze aantrekkelijke baan kom je te werken bij een toonaangevend bedrijf met leuke collega’s. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is voor 32-40 uur en jouw werkplek is op een mooi kantoor in Den Haag.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Startende Telefonist(e) kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4658. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.