Commercieel medewerker binnendienst – Nederhorst den Berg

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend facilitair bedrijf met een sterke focus op groei en een duidelijke strategie, gevestigd in de Gooi en vechtstreek. Je werkt nauw samen met het accountmanagementteam en de klantenservice.

Commercieel medewerker binnendienst bij een internationaal facilitair bedrijf

“de ideale functie voor een commerciële duizendpoot”


Functie

Als Commercieel Medewerker binnendienst ben jij de spin in het web op de commerciële afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van de accountmanagers voor de Horeca. Dit doe je door het beheren van de abonnementen en het doorvoeren van wijzigingen en bijhouden van klachten. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Contact met klanten, accountmanagers en de productieafdeling, Het beantwoorden van vragen, het registreren en opvolgen van vragen en/of klachten, het afhandelen en verwerken van orders, ondersteunen van de accountmanagers met cijfers en rapportages, het in samenwerking met de accountmanagers beheren en bijstellen van abonnementen, klantendossiers up-to-date houden, je stelt rapportages op en verzorgt schriftelijke communicatie en het uitvoeren van de facturatie voor de horeca. Als laatste vind je het leuk om mee te denken over mogelijke verbeteringen en daarbij lever je een actieve bijdrage aan de constante professionalisering van onze processen.

Functie-eisen

De kandidaat, die onze opdrachtgever zoekt, beschikt over minimaal een MBO4-diploma en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder beschik je over een goed cijfermatig inzicht, ben je accuraat en communicatief vaardig. Je bent een kei in het lezen en schrijven van de Nederlandse en de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pre. Verder is het zeer belangrijk dat je goede kennis hebt van Word en Excel.

Aanbod

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus bedrijf met leuke collega’s. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden oa een vaste eindejaarsuitkering van 6,83% van het jaarsalaris.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Commercieel medewerker binnendienst kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4617. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.