Salarisadministrateur – Utrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot dierenzorgbedrijf met 300 locaties in Nederland. Voor de vestiging in de regio Utrecht, waar ca. 3500 medewerkers werken, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Salarisadministrateur

Functie

Heb je ervaring op het gebied van loonadministratie en wil je je graag verder ontwikkelen? Vind je afwisseling in je werk belangrijk? Ben je zelfstandig, maar werk je ook graag in teamverband? Dan is deze rol bij uitstek geschikt voor jou!In de functie van salarisadministrateur houd jij je voornamelijk bezig, samen met 4collega salarisadministrateurs, met het verwerken van mutaties en dragen jullie zorgvoor correcte en tijdige salarisuitbetalingen. Je verzorgt de aangiften Loonheffingen enadviseert collega’s op het gebied van fiscale en sociale wet- en regelgevingen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal je praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) op zak. Verder beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder ben jij iemand die gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Tevens kun je in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon, die kan omgaan met vertrouwelijke informatie. Tot slot beheers je de Nederlandse – en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team met 3 andere Salarisadministrateurs Het team van Het bedrijf biedt een (fulltime) job met uitstekende primaire- en secundaire voorwaarden. De flexibiliteit om 50% vanuit huis te werken is aanwezig.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Salarisadministrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4750. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.