Commercieel Administratief Medewerker – Regio Amsterdam

Organisatie

Bij onze opdrachtgever draait het niet alleen maar om cijfers, maar net zo goed om mensen. Mensen met passie en mensen met ambitie. Enthousiasme en gedrevenheid weten ze met humor en plezier te combineren met vakkundigheid en ervaring. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te sparren met collega’s en klanten. Er werken mensen die weten dat het werk meer inhoudt dan alleen maar cijfers. Samen zetten zij de koers uit naar succes. Als dit ook jouw ambitie is, zal je je hier snel thuis voelen. Voor het kantoor van deze Makelaardij in de omgeving van Amsterdam zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Commercieel Administratief Medewerker

“een aantrekkelijke uitdaging binnen een dynamische omgeving”

Functie

In deze uitdagende rol ben je de spreekwoordelijke smeerolie in de backoffice van deze grote makelaardij. Als spin in het web heb je dagelijkse contacten met makelaars en met financiën. Jouw werkzaamheden bestaan grofweg uit de volgende taken en verantwoordelijkheden:

· Opstellen en controleren van huurcontracten (particulier en zakelijk)

· Oordeel geven over juridische implicaties van de concept afspraken voor het bedrijf

· Vastleggen van deze huurcontracten ten behoeve van latere controle op de juiste verwerking van de huurgegevens

· Bijhouden standenregister huuropbrengsten

· Assisteren bij rendementsberekeningen / beslissingen tot het geven van incentives

· Controleren op naleving AVG in dossiers en andere vastleggingen ten aanzien van het huurdersbestand


En natuurlijk zijn er nog meer ad-hoc ondersteunende werkzaamheden. Een erg leuke functie waar geen dag hetzelfde is en waar je met een enthousiast team aan de slag kan.

Functie-eisen

De ideale kandidaat beschikt over een bewezen HBO werk-en denkniveau en heeft affiniteit met juridische zaken en neemt daar ook de nodige kennis van mee. Je bent pro-actief, neemt initiatief en bent in staat om inhoudelijk snel teksten te doorgronden en je eigen te maken. Je bent iemand die graag zaken goed uitzoekt en ervoor zorgt dat de onderste steen boven komt. Je neemt standpunten in en kan deze overtuigend over de bühne brengen en gaat daar graag de discussie over aan. Je bent daarom een sterke gesprekspartner en sparringpartner op niveau en beweegt je gemakkelijk onder collega’s en business partners.

Je bent handig met het werken met automatiseringssystemen en bent iemand die eventueel met goede bruikbare tips komt om administratieve processen te verbeteren. Verder ben je uitstekend thuis in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Een zeer afwisselende en uitdagende baan in een hecht team binnen een dynamische organisatie. Jou worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en onze opdrachtgever biedt je een uitdaging die je zelf vorm kan gaan geven.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Commercieel Administratief Medewerkerkan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4326. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.