Salesmanager Finance bij de Holland Talent Group – Leiden

Organisatie

Mensen verbinden met een werkgever, waar ze helemaal tot hun recht komen!

Ja echt, die baan bestaat! Dit is wat wij doen en waar wij heel blij van worden. Iedereen heeft talenten. De kunst is, deze te zien en te koppelen aan een opdrachtgever, waarvan jij ook weer precies weet, wat zij bieden en nodig hebben. Voilà, een MATCH!

Deze keer zoeken wij jou, een mensenmens talent, die net als wij bij Holland Talent Group, aan de slag wil gaan als:Salesmanager Finance

Heb jij het gewoon in je, met een grote dosis communicatieve vaardigheden, zowel met bedrijven, als met kandidaten een goed gesprek te voeren? Weet je mensen op hun gemak te stellen en hun krachten naar boven te halen? Dan kun je bij ons je hart ophalen en jezelf verder ontplooien in deze dynamische functie. Holland Talent Group is actief binnen verschillende regio’s. Hierin opereer jij dus ook zelfstandig. We breiden door ons constructieve concept, enorm uit. Tevreden werkgevers en werknemers, zijn hier getuigen van. Dit maakt ons ook nog meer gemotiveerd, om door te gaan en deze goede ontwikkelingen, uit te breiden. Daar hebben we jou bij nodig!

De economische ontwikkelingen hebben een scherpe commercie nodig. Jouw kwaliteiten kunnen er bovendien voor zorgen, dat je doorgroeit tot salesdirector.

Functie

Freedom, dat vertrouwen we je toe. Dit kan ook, omdat jij over voldoende discipline en verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je wordt sowieso blij van het matchen, dus is dit jouw missie. Wij vinden dit het allerbelangrijkste, dus is indelen van vaste tijden en uren, hierin voor ons, geen noodzakelijke combinatie. Je zorgt goed voor je eigen klantenbestand en bent toegankelijk en bereikbaar. Daarnaast ben je actiefmet het spreken van kandidaten en het schrijven van profielen.

Arbeidsbemiddeling heeft een open mind nodig!

Dit ga je inzetten, vanuit ons centraal gelegen en makkelijk bereikbaar kantoor in Leiden.

Functie-eisen

Mensen zijn mensen, net als jij. Voor een goede match, breng jij inzicht mee, en doorzettingsvermogen. Je hoort de boodschap tussen de zinnen door, waardoor je goed kunt inschatten, wat opdrachtgevers willen, en wat kandidaten kunnen.

Jij raakt daarin de juiste snaar, en kunt als een natuurtalent enthousiasmeren.

De wereld van cijfertjes, heeft niet jouw volledige inhoudelijke hierin kennis nodig, maar wel weet je wat de functieprofielen inhouden in de Finance branche. Op dit gebied, is Holland Talent Group gericht. Werven en matchen, dat is je doel en je passie!

Nóg leuker kunnen we het niet maken!

Aanbod

Investeren en leren. Heel simpel. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Je wordt goed ingewerkt. Wij zijn een leuk en gedreven stel mensen, (al zeggen we het zelf). Met elkaar brainstormen om de koers te blijven bepalen, vinden we belangrijk. We heten je van harte welkom deelgenoot te worden in onze missie. Hier staat een mooi salaris tegenover en arbeidsvoorwaarden, waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Inlichtingen

Dan luiden wij alvast de bel, en zien we je graag snel!

Holland Talent Group is hét bureau op het gebied van de arbeidsbemiddeling. Onze specialismen Finance, Techniek en ICT hebben onze bijzondere focus.Solliciteren naar de functie van Salesmanager Finance, kan eenvoudig, door je CV plus motivatie te mailen naar:sjaak@hollandtalentgroup.com.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd bellen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, telefoonnummer 071-3030035. Voor info ga je naar onze website: www.hollandtalentgroup.com. Als we over deze functie met jou in gesprek willen, nodigen we je binnen 5 werkdagen bij ons aan tafel uit! Alvast bedankt voor je reactie.