Franstalige Service Planner – Almere

Organisatie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat hoogwaardige producten levert op het gebied van laboratorium in Europa aan zijn klanten. De klanten betreffen vooral bedrijven en universiteiten. Het bedrijf is gevestigd in Almere.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, de Holland talent Group, op zoek naar een:


Franstalige Service Planner

Functie

Je onderhoudt contact met de Servicemonteurs die in de buitendienst aan het werk zijn en plant hun werkzaamheden. Aan de andere kant heb je contact met (internationale) klanten over storingen, het uit te voeren onderhoud en/of reparaties. Tevens draag je er mede zorg voor dat de servicemonteurs worden voorzien van de juiste materialen en hulpmiddelen ter plaatse bij onze klanten.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en gedreven Planner met een frisse blik op service planning. Jouw ervaring is niet het allerbelangrijkste. Onze opdrachtgever is op zoek naar de energieke, proactieve en oplossingsgerichte aanpakker die mee wilt groeien bij dit jonge bedrijf waar sfeer, plezier, samenwerking en mooie resultaten boeken centraal staat. Ben jij communicatief goed. Kan je goed puzzelen en ben jij pragmatisch. He tis belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst zowel in woord als in geschrift. Tevens is het een eis dat je de Franse taal machtig bent.

Aanbod

Je komt te werken in een hecht team binnen een inspirerende en dynamische omgeving. Uiteraard gelden er uitstekende primaire en ook secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Service Planner kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4849. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.