Franstalige Service Planner – Almere

Management Assistant Almere

De Franse taal ken jij op jouw duimpje, je kan snel schakelen met klanten en uitvoerders en de slimme operationele puzzel leggen in het (Franse) werkveld is voor jou een heerlijke bezigheid.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat hoogwaardige producten levert op het gebied van laboratorium in Europa aan zijn klanten. De klanten betreffen vooral bedrijven en universiteiten. Het bedrijf is gevestigd in Almere.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, de Holland talent Group, op zoek naar een:


Franstalige Service Planner 32-40 uur € 3.000-€3.500

Functie

Je onderhoudt contact met de Servicemonteurs die in de buitendienst aan het werk zijn en plant hun werkzaamheden. Aan de andere kant heb je contact met (internationale) klanten over storingen, het uit te voeren onderhoud en/of reparaties. Tevens draag je er mede zorg voor dat de servicemonteurs worden voorzien van de juiste materialen en hulpmiddelen ter plaatse bij onze klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor het versturen van onderdelen, regelen van retouren, vluchten en hotels boeken voor engineers en papierwerk verzorgen voor klanten in Frankrijk.

Wat heb je nodig?

  • Je bent een enthousiaste en gedreven Planner met een frisse blik op service planning.
  • Jouw ervaring is niet het allerbelangrijkste.
  • Onze opdrachtgever is op zoek naar de energieke, proactieve en oplossingsgerichte aanpakker die mee wilt groeien bij dit jonge bedrijf waar sfeer, plezier, samenwerking en mooie resultaten boeken centraal staat.
  • Ben jij communicatief goed.
  • Kan je goed puzzelen en ben jij pragmatisch.
  • Het is belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst zowel in woord als in geschrift.
  • Tevens is het een eis dat je de Franse taal machtig bent.
  • Uiteraard heb je kennis van Microsoft 365 (Word, Excel, Outlook) en is het een pre als je ervaring hebt met King het boekhoudprogramma waarin ook de serviceactiviteiten en voorraad worden bijgehouden en Q-Fieldservice is een extensie van King die gebruikt wordt voor de planning.

Wat bieden we jou?

  • Je komt te werken in een hecht team binnen een inspirerende en dynamische omgeving. Uiteraard gelden er uitstekende primaire en ook secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa| Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures