Financieel VvE Administrateur – Amsterdam-Duivendrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die de administraties verzorgt van Vve klanten in Amsterdam. Het bedrijf werkt met integraal werkende beheerteams, waarbij jij niet alleen in staat bent om zelfstandig maar ook effectief in teamverband te werken. Je rapporteert aan de CFO.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group op zoek naar een:


Financieel Vve Administrateur

“een uitdagende en brede finance functie bij een dynamische organisatie”

Functie

Als Financieel VvE Administrateur ben je verantwoordelijk voor de administraties van de VvE klanten. Je bent als Financieel VvE Administrateur de multi-tasker en hebt veel klantencontact en zorgt voor het fundament van de dienstverlening. De basis van het succes is de absolute wil om de klanten te ontzorgen. Onze opdrachtgever gelooft in oprechtheid, integriteit en oprechtheid richting de klanten en voor de werknemers een positieve en goede werksfeer.

Je bent verantwoordelijk voor:

-Het voeren van volledige Vve administraties

-De planning, processen en uitvoering van de financiële dienstverlening van de Vve’s

-Opstellen van financiele stukken (inclusief jaarrekeningen, begrotingen, en de daar bijbehorende toelichtingen) die nodig zijn voor de kas controle en de jaarvergadering.

-Periodiek incasseren van de Vve bijdragen.

-Aanspreekpunt voor de Vve bestuurders bij vragen over de Vve administraties.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan.

Aanbod

Een dynamische werkomgeving met een open prettige werksfeer en een leuk team om in te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed te noemen waaronder een mooi salaris en een bonusregeling.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Financieel Vve Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4737. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.