Financieel Medewerker (starter/ervaren) – Amsterdam

Finance Amsterdam

Wil jij werken in een dynamische en informele omgeving? Dan is deze functie perfect voor jou!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor een toonaangevend vastgoedbedrijf in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Finance Medewerker. Dit bedrijf staat bekend om zijn informele en platte organisatie, waar dynamiek centraal staat. Je komt te werken in een klein, hecht team van ongeveer 12 personen. Flexibiliteit in werktijden en een locatie die uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer, maken dit een aantrekkelijke werkplek. Wij komen graag in contact voor de functie van

Functie

                                                 FINANCE MEDEWERKER

Wat ga jij doen als Finance Medewerker? Als Finance Medewerker ben jij de drijvende kracht achter de financiële processen van het bedrijf. Je ondersteunt de Controller met een breed scala aan taken, waaronder de verwerking en controle van financiële gegevens, het verzorgen van de boekhouding en het opstellen van financiële rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de servicekostenafrekeningen. In deze rol werk je nauw samen met een klein team van drie personen en heb je een grote verantwoordelijkheid binnen de organisatie.

Wat heb je nodig?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau in een financiële richting
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende kennis van financiële software en Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Analytisch, nauwkeurig en proactief

 

Als Finance Medewerker heb je een kritische blik en ben je niet bang om verbeteringen voor te stellen. Je voelt je thuis in een klein team en draagt bij aan een positieve en productieve werksfeer.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische en afwisselende functie
 • Informele, platte organisatie met een no-nonsense instelling
 • Flexibele werktijden tussen 24 en 32 uur per week
 • Uitstekend bereikbaar met het OV
 • Brede rol met veel verantwoordelijkheid ter ondersteuning van de Controller
 • Klein, hecht team van drie personen

Deze functie biedt jou de kans om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen in een informele en dynamische werkomgeving. Er zijn geen doorgroeimogelijkheden, maar wel veel variatie in taken. Het salaris bedraagt circa €3.500 - €4.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Starters zijn ook welkom om te solliciteren.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

Sjaak Oudshoorn, Uw specialist in Financials, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-3477 6693

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures