Financieel Medewerker – ‘s-Gravenhage

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende A merk autodealer gevestigd in de Den Haag. De opdrachtgever heeft 3 vestigingen in Zuid Holland en samen met het Finance team ben je samen met 6 financieel medewerkers verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Medewerker

Functie

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het voeren van de crediteuren administratie, het inlezen en boeken van bankmutaties en het bijhouden van het kasboek alsmede het inlezen van de kasboeken in de financiële administratie. Tevens beheer jede debiteurenadministratie, inclusief het innen van openstaande facturen. Goed om te weten dat de centrale administratie fungeert als team, waarbij het streven is elkaar zoveel als mogelijk te kunnen vervangen en te ondersteunen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en het is een pre om binnen de financiële administratie relevante werkervaring te hebben opgedaan. Tevens heb je een sterk cijfermatig inzicht, werk je nauwkeurig en kan je goed overweg met Excel.

Aanbod

Naast deze aantrekkelijke baan kom je te werken bij een toonaangevend bedrijf met leuke collega’s. Jouw inzet is bepalend voor je verdere werkzaamheden op de administratie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden De functie is voor 32-40 uur en jouw werkplek is op een mooi kantoor in Den Haag.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4658. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.