Financieel Medewerker – Loenen aan De Vecht

Administrateur Loenen aan De Vecht

Een uitdagende job met groeimogelijkheden bij een internationale speler in de Retail!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een creatieve organisatie dat gevestigd is in de Gooi- en Vechtstreek.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Enthousiaste Financieel Medewerker (vanaf 24 uur)

Functie

Jij houdt je dagelijks bezig met het op orde houden van de crediteurenadministratie. De werkzaamheden variëren van de boekhoudkundige verwerking van inkoopfacturen, het bespreken van onduidelijkheden over facturen met collega’s of leveranciers en het betalen van goedgekeurde inkoopfacturen. Daarnaast vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan de debiteuren- en evt. grootboekadministratie en help je de Financieel Manager met het opstellen van diverse overzichten en specificaties. Ook kom je met voorstellen ter verbetering van de gegevensverwerking, het beheer van crediteuren en ben je de brug tussen Finance en de rest van het bedrijf. Het betreft een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving. Hierbij wordt verwacht dat jij een belangrijke mate van zelfstandigheid hebt.

Wat heb je nodig?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je hebt binnen de financiële administratie relevante werkervaring en de ambitie om van deze functie een succes te maken. Je beschikt ook over boekhoudkundige ervaring en goede vaardigheden op het gebied van Excel. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed. Je kan zowel zelfstandig als je in teamverband werken. Tot slot kan je ook goed communiceren en help jouw collega’s waar je kan.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar jij met 45 enthousiaste collega’s een bijdrage levert om de beste producten voor klanten te realiseren. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken met een klein team om je heen van 3 collega’s. Het salaris is zeer goed, net zoals de secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is vanaf 24uur in te vullen. Meer uren zijn uiteraard ook mogelijk.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar Radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4347. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures