Financieel Medewerker – Leiden

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf gevestigd in Leiden.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:Parttime Financieel Medewerker

(24-36 uur)


Functie

Je houdt je bezig met het voeren van de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. de debiteuren-en crediteurenadministratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het facturatieproces. Als financieel medewerker heb je (telefonisch) contact met klanten en collega’s. In je dagelijks werk krijg je te maken met het verwerken van bankafschriften, het coderen en inboeken van facturen van leveranciers, het voorbereiden van betaalbatches en het inboeken van verkoopfacturen.

Functie-eisen

Je bent hebt aantoonbare werkervaring als Financieel Medewerker. Je bent communicatief vaardig en je bent een persoon die sterk in zijn/haar schoenen staat. Ook kan je nauwkeurig en gestructureerd werken. Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal. Als laatste heb je bij voorkeur ervaring met het werken met een ERP-systeem en kun je overweg met Excel.

Aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan bij een professionele organisatie. Zij bieden een marktconform pakket van primaire en secundaire voorwaarden. Het gaat om een werkweek van 24 tot 36 uur.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4692. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.