Financieel Medewerker Data Entry – Wateringen

Organisatie

Dit internationale telecom bedrijf is onderdeel van een Spaanse organisatie. In Nederland wordt er gewerkt vanuit 4 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor in Wateringen gevestigd is. Dit wordt jouw toekomstige werkplek. Je komt te werken op een kantoor met 12 andere collega’s. Er heerst een open en gezellige werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is voldoende ruimte voor een praatje met collega’s. In deze functie heb je ook veel contact met aannemers op projecten in de rest van het land, waardoor je dagelijks ook andere collega’s spreekt.

Functie

Een functie op een financiële afdeling, waar jij je bezig houdt met het invoeren van orders en diverse administratieve werkzaamheden. In deze rol ga je aan de slag op de afdeling finance van jouw toekomstige werkgever, gespecialiseerd in de telecom. Het is jouw verantwoordelijkheid om de in- en verkoop facturen op de juiste manier in te boeken. Je controleert gegevens en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden verwerkt. Je werkt hiervoor in Microsoft Dynamics en Excel. Nadat je de systemen kent, ga jij je ook bezighouden met het ondersteunen van de financiële administratie. Denk hierbij aan inkoopprocessen, debiteuren- en crediteuren administratie en het opstellen van facturen. Daarnaast leer je overige financiële processen en werk je mee aan het verder professionaliseren de financiële afdeling. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om zelf zaken uit te zoeken en niet bang bent om vragen te stellen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in een financiële- of administratieve functie. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Daarnaast werk je secuur en vindt je het leuk om zaken verder uit te zoeken en op orde te brengen. Het is een baan voor langere tijd met veel ruimte om mee te denken en door te groeien. Je gaat werken in een klein en hecht team, waar een open sfeer heerst. Je werkt samen met twee collega’s, maar je zal voornamelijk zelfstandig bezig zijn met het verwerken van orders. Door het internationale karakter, spreekt jouw direct collega Engels. Ook in contact met andere vestigingen is het belangrijk dat jij de Engelse taal goed beheerst. Doordat deze werkzaamheden op dit moment in Spanje worden uitgevoerd, is het belangrijk dat je bereid bent om voor een inwerktraining naar Spanje te reizen.

Aanbod

In deze taak heb je een echte impact op het succes en de ontwikkeling van het bedrijf en krijg je een uitstekende kans voor je eigen professionele ontwikkeling. Daarnaast is er een comfortabele werkomgeving met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en professionele en stimulerende collega’s.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven. Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker Data Entry kan eenvoudig door je CV te mailen naar richard@hollandtalentgroup.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Consultant, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.