Financieel Medewerker Crediteuren – Rotterdam

Crediteurenadministratie Rotterdam

Een mooie startersfunctie met doorgroeimogelijkheden bij een vooruitstrevend bedrijf!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus on finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze vakinhoudelijk sterke gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving & selectie van een nieuwe kracht.

Functie

Als een werkgever graag ziet dat je trots bent op je geleverde werk, dan weet je gewoon dat het goed zit. Daarom willen wij, De Holland Talent Group, jou graag meenemen naar een bijzondere en technische dienstverlening. Heb jij de volgende stap in je carrière al overwogen of mogen we je totaal verrassen en wil je alles weten over industriële vloeistoflogistiek? Reageer dan zonder twijfel op deze functie:


Financieel Medewerker Crediteurenadministratie (36-40 uur)

Wat heb je nodig?

Een werktuigbouwkundige aannemer in de petrochemische industrie aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied, deze hele mond vol wordt je nieuwe werkgever. Waar je ook de mond van vol zal krijgen, zijn de technische hoogstaande ontwikkelingen. Hoewel jij je bezighoudt met een andere tak van sport, is deze bedrijvigheid waanzinnig knap en boeiend om te zien en mee te maken.

Dit toonaangevende, internationale familiebedrijf met dochterondernemingen in specialisaties, heeft totaal 650 FTE over alle vestigingen in binnenland, Europese landen en overige continenten. Het is een succesvol bedrijf met een vooruitstrevende missie, namelijk industrie tot stand brengen met duurzame energie en innoverende technologieën. Deze werkgever investeert niet alleen in bedrijfsmatige groei, maar heeft interesse in zijn medewerkers en oog voor hun ambities. Je gaat werken met vakgerichte professionals die- met kwaliteit en veiligheid voorop -projectmatige uitdagingen met toekomstvisie aan durven gaan.

Taakgericht ga je administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden correct en nauwkeurig uitvoeren. Hierbij kun je denken aan: inkoopfacturen coderen en boeken en betalingsverkeer verwerken in verschillende automatisering betaalsystemen. Je verantwoordelijkheid is om te zorgen voor een nauwkeurige, correcte administratieve verwerking van financiën en projecten.

Wat bieden we jou?

Je kunt je met enthousiasme en belangstelling verdiepen in de technische sector en koppelen aan het belang van een goed lopende financiële administratie. Je hebt - of misschien zelfs wel behoefte - om te werken in een transparante organisatie waar medewerkers worden gewaardeerd en kansen krijgen om persoonlijk te ontwikkelen


Je vaardigheden zijn:

• Cijferkundige, ordelijk en netjes

• Zelfstandig in taakafhandeling en stellen van prioriteiten

• Vlot, nauwkeurig en handig werkend in diverse automatiseringssystemen

• Accuraat en betrouwbaar


Je neemt mee:

• Een diploma in financiële richting op minimaal Mbo-4 niveau

• Minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel-administratieve functie

• Affiniteit in de technische industrie

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Waar techniek al niet goed voor is, voor jou in dit geval!


Je gaat:


• Werken in een gezellig en professioneel team

• Met Uitstekende arbeidvoorwaarden bij een grote International die jouw naam en waarde kent


Wil je het met eigen ogen zien en meemaken? Wil je trots zijn op je werkgever en zij trots op jou?

Wacht dan niet langer!

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures