Financieel medewerker (32-36uur) – Leiden

Finance Leiden

Een unieke kans wacht op jou!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Bij een vooraanstaand non-profit bedrijf in de regio Leiden, dat zich toelegt op belangrijke maatschappelijke bijdragen, zijn ze op zoek naar versterking. Dit kleine, hechte team van drie professionals biedt de perfecte balans tussen zelfstandig werken en samenwerken. Ben jij klaar om deel uit te maken van een organisatie waar jouw financiële expertise echt het verschil kan maken? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

FINANCIEEL MEDEWERKER (32-36 UUR)

Functie

Wat ga jij doen als Financieel medewerker? In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse financiële administratieve taken binnen de organisatie. Je zorgt voor een nauwkeurige boekhouding en financiële rapportages en ondersteunt bij de maand- en jaarafsluitingen. Daarnaast speel je een sleutelrol in het beheren van budgetten en het monitoren van financiële processen. Dankzij jouw scherpe inzicht en analytische vaardigheden zorg je ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date en foutloos is.

 • Beheren van de dagelijkse financiële administratie
 • Voorbereiden en verwerken van betalingen en ontvangsten
 • Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluitingen
 • Beheren van budgetten en financiële planningen
 • Monitoren en optimaliseren van financiële processen

Wat heb je nodig?

Ben jij de Financieel medewerker die we zoeken? Wij zijn op zoek naar iemand met een proactieve houding en een scherp oog voor detail. Je hebt uitstekende kennis van financiële systemen en boekhoudsoftware, en je bent communicatief sterk. Een relevante opleiding en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie zijn een must. Daarnaast ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

 • Relevante financiële opleiding op MBO+/HBO-niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Ervaring met boekhoudsoftware en financiële systemen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Proactieve en nauwkeurige werkhouding
 • Flexibel en zelfstandig

Wat bieden we jou?

Wat krijg jij als Financieel medewerker? Bij deze organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren. Ze bieden een aantrekkelijk salaris, flexibele werktijden, en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Bovendien is er een uitstekende bonusregeling en kun je veel leren van je ervaren collega’s.

 • Bonusregeling
 • Je kunt veel leren van je collega’s
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en de € 4.250,-
 • Flexibele werktijden
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Wil je meer weten over deze uitdagende functie van Financieel medewerker? Neem dan contact op met Dick Wittebrood via 071-3030035 of 06-28281009. Je kunt je CV ook sturen naar Dick@hollandtalentgroup.com of een bericht sturen via WhatsApp naar 06-28281009.

Graag nodigen wij jou uit voor de functie van Financieel medewerker!

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures