Financieel Medewerker (20-28 uur) – Regio Scheveningen

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot verwerkings (familie)bedrijf met haar hoofdvestiging in de regio Scheveningen. Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financieel Medewerker (20-28 uur)

“Een uitdagende rol bij een dynamische bedrijf”

Functie

Ter ondersteuning van het financiële team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Financieel Medewerker. Je werkt vanuit het kantoor in Scheveningen van onze Opdrachtgever en je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de financiële administratie en werkt nauw samen met de andere collega van de financiële administratie.

Hoe ziet je baan eruit?

In deze functie bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:

• Voeren van crediteuren- en debiteurenadministratie;

• Verwerken van bankboekingen en inkoopfacturen;

• Verzorgen van betalingsverkeer;

• Verzorgen van factuurverwerking;

• Voeren van grootboekadministratie;

• Controleren tussenrekeningen;

• Maken van specificaties van balans-en verlies-en winst rekeningen;

• Ondersteunen bij de kwartaal- en jaarafsluiting;

• Contactpersoon voor de financiële zaken van de relaties.

Functie-eisen

De ideale kandidaat beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau op financieel-administratief vlak en heeft verder enkele jaren relevante werkervaring. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en servicegericht en hebt uitgebreide ervaring met het werken met Excel. Je hebt boekhoudkundig inzicht en jouw analytische vaardigheden zijn goed. Je hebt goede communicerende en sociale vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt verder zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Het is een pre als je ervaring hebt met Dynamics365.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van een leuk en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt een leuke job in een prachtige omgeving met uitstekende secundaire voorwaarden. Zo is er sprake van 12 ADV dagen en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance & HR. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5044. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.