Financieel Manager – Loenen aan De Vecht

Finance Loenen aan De Vecht

Help jij dit bedrijf mee om de administratie naar een hoger plan te tillen?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een creatieve organisatie dat gevestigd is in de Gooi- en Vechtstreek.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financieel Manager

(Eindverantwoordelijke positie / MT-lid / 65-90k)

Functie

In deze uitdagende functie ben jij als MT-lid verantwoordelijk voor het financiële beleid en de uitvoering daarvan. Als financieel eindverantwoordelijke van dit bedrijf geef je leiding aan de administratie en de salarisadministratie en draag je samen met je team (4 collega’s) zorg voor een verdere inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van managementinformatie. Ook de lopende financiële processen dienen onder de loep te worden genomen en daar waar nodig te worden verbeterd. Voorbeelden van deze processen zijn de orderverweking maar ook de facturering, de controle erop en de verwerking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse cijfers, marge-analyses en houd je de dollarposities scherp in de gaten. Uiteraard valt het opstellen van de jaarlijkse begroting en de jaarafsluiting ook binnen jouw takenpakket. Tijdens de jaarlijkse accountantscontrole ben jij het eerste aanspreekpunt. Uiteraard heb jij als Finance Professional veel contact met externe partijen zoals banken, (krediet)verzekeraars etc. Kortom, een zeer gevarieerde en verantwoordelijke functie met mooie (internationale) klanten.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een bedrijfseconomische opleiding op (minimaal) HBO niveau
 • je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare positie Je bent handson, nauwkeurig en analytisch vaardig
 • hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Als Financieel Manager denk je in journaalposten
 • Je weet hoe een salarisadministratie eruit ziet.
 • Je hebt ICT affiniteit en gaat makkelijk om met systemen
 • Je beschikt over goede kennis van Excel.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

 • Een eindverantwoordelijke positie die vanaf 32 uur per week is in te vullen
 • Flexibele werktijden met thuiswerkmogelijkheden
 • Informele werkomgeving met zeer goede koffie
 • Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

door jouw CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com o.v.v. referentienummer 5335.


Radbout Rodermond, Directeur Holland Talent Group | 071-3030035 of 06-29008241

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures