Financieel Adviseur – Leiden

Organisatie

Onze opdrachtgever is een maatschappelijke organisatie dat is gevestigd in Leiden. Vanwege het a.s. vertrek van de huidige functionaris zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Adviseur Financiën

Functie

Jij houdt je dagelijks bezig met het op orde krijgen en houden van de financiële administratie zodat jij zonder al te veel moeite uiteindelijk de jaarrekening kan samenstellen. Je stelt zelfstandig diverse rapportages op en controleert deze voordat je ze bespreekt met de betreffende collega. De projecten waar jij aan verbonden bent kunnen rekenen op een gedegen financiële basis. Daarnaast geef je ondersteuning bij de diverse stakeholders binnen de organisatie en het bij het opmaken van het jaarverslag. Je bent ook de adviseur op het gebied van bedrijfsvoering voor een aantal toegewezen teams die je voorziet van relevante data en advies. Je stuurt, samen met je collega’s op het realiseren van afgesproken kwaliteitsdoelstellingen voor het team en het vertalen van het jaarplan naar een activiteitenplanning voor de financiële administratie. Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied en vertaalt dit waar nodig naar nieuw financieel beleid voor de organisatie. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen het financiële team. Het team bestaat uit twee adviseurs Financiën (waarvan 1 vacature), twee medewerkers Financiën en een Controller.

Functie-eisen

Met een sterke hands-on mentaliteit heb je als ideale kandidaat bij voorkeur een minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden en je bent in staat om jouw collega’s op een natuurlijke manier te kunnen overtuigen en mee te nemen in diverse processen. Uiteraard beschik je over uitstekende boekhoudkundige kennis en ben je zeer bedreven in Excel.

Aanbod

De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De functie is ingedeeld in functieschaal 9, max. € 4.756,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie is voor minimaal 32 uur.

Inlichtingen

Dan graag je CV naar radbout@hollandtalentgroup.com.


Sjaak Oudshoorn | Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-29008241


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Sollicitatie

Radbout Rodermond 071-3030035