Financieel Administratief Medewerker – ZEIST

Finance Zeist

Een gevarieerde functie als financieel medewerker bij een maatschappelijk betrokken organisatie!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

The world is in our hands. In hoeverre ben jij je daar bewust van? En hoe zou je het vinden voor een natuurbeschermende organisatie te willen werken die al meer dan 60 jaar actief is in 100 landen? Wil je werken voor een – door intermediair uitgeroepen – topwerkgever én ook bijdragen aan behoud van natuur en dieren? Wij, De Holland Talent Group, zijn trots een geschikte kandidaat te mogen zoeken voor deze organisatie. Zoeken is niet nodig denken wij, want dit is een unieke kans, die laat jij vast niet liggen. Ga met ons mee naar provincie Utrecht en duik mee in de wereld van wonderen in de functie van:

Financieel Administratief Medewerker (28-32 uur)

Functie

Als Financieel Medewerker werk je samen met 15 medewerkers van het Financeteam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de financiële planning & control cyclus. Taken die hierbij horen zijn o.a. projectadministratie, financiële rapportages opstellen en personeels- en salarisadministratie. De organisatie heeft diverse afdelingen, waaronder: Engagement, Organisation &Talent, Conversation, Development en Finance & Operations.

Je gaat je bezighouden met het opstellen en versturen van facturen. Inkomende geldstromen verwerk je in het systeem en je zet betaalbatches klaar. Je zorgt ervoor dat alles correct verloopt. Daarnaast verwerk je de financiën m.b.t. nalatenschappen en de effectenportefeuille. De personele administratie houdt voor jou in dat je elke week de urenregistratie volledig bijhoudt en verwerkt.

De werkzaamheden plan je samen met de coördinator in. Verder ben je drukdoende met maand- en jaarafsluitingen, diverse journaalposten en het opstellen van financiële overzichten. Voor het inwinnen van de juiste financiële informatie, heb je regelmatig contact met collega’s van de andere afdelingen. Het principe van samen staan voor behoud van de natuur, merk je ook in de samenwerking. Er wordt prettig samengewerkt en niemand leeft alleen op een eiland. Zo ondersteunen ze elkaar tijdens vakanties door werkzaamheden over te nemen. Groot voordeel hiervan is, dat jij brede kennis opbouwt en jezelf verder ontwikkelt.

Wat heb je nodig?

De organisatie staat open voor kansen voor iedereen. Er wordt gestreefd naar een diversiteit in culturen en achtergronden. Twijfel dus niet als je nog geen geschikte baan hebt kunnen vinden, maar reageer!

 • Je bent een integer persoon met goede communicatieve eigenschappen
 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op Mbo-niveau
 • Je bent Nederlands taalvaardig in woord en geschrift
 • Vertrouwelijke informatie behandel jij met respect, je begrijpt de belangen van de organisatie
 • Je beheerst het boekhoudprogramma Exact Online en MS Office, met name Excel
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je taken indelen, waarbij je vlot schakelt in diversiteit en ad hoc werkzaamheden, zonder focus te verliezen
 • Je kunt een VOG overleggen en je bent bereid een Integriteitsverklaring te ondertekenen. De organisatie hecht grote belangen aan veiligheid. Kun je referenties aantonen? Neem deze dan vooral mee.
 • Je hebt een geldige werkvergunning nodig

Wat bieden we jou?

Werken voor de natuur, in de natuur. De werklocatie is ermee omringt. Hoe heerlijk wil je het hebben?

 • Het is bijzonder mooi om voor deze ontzettend belangrijke organisatie te mogen werken
 • De sfeer is prettig en in de bedrijfskantine zijn heerlijke (vegetarische) lunches
 • Het team is op elkaar ingespeeld en hebben persoonlijke aandacht voor elkaar
 • Er is veel ruimte voor je persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Je netwerk wordt groot, heel groot
 • Het jaarcontract kan na 1 jaar een vast dienstverband worden
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.820 tot maximaal € 3.637 o.b.v fulltime uren en wordt vastgesteld aan de hand van wat je meebrengt aan kennis en ervaring
 • Je krijgt een persoonlijk budget van 2.08 %, om flexibel in te zetten
 • Het vakantiegeld bedraagt 8% en op basis van een 40-urige werkweek
 • Je hebt 6 weken recht op vakantie per jaar, o.b.v. fulltime
 • Reiskosten worden zowel voor woon-werkverkeer als zakelijke reizen vergoed. De voorkeur gaat uit voor het openbaar vervoer. De fiets past nog beter. Een natuurbeschermende visie sluit hierop aan
 • Je kunt werken op kantoor (in de natuur) afwisselen met werken vanuit huis

Elke missie heeft zijn waarde. Deze is voor onze aarde, doe je mee?

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com.

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures