Financieel Administratief Medewerker (vanaf 32 uur) – De Bilt

Finance De BiltSolliciteren
Lees verder

Organisatie

Tja, waar moeten we nou beginnen om jou uit te leggen wat deze potentiële werkgever allemaal doet? Een vacature kan toch geen 10 kantjes bevatten? We proberen het in het kort. Twintigduizend architecten, ingenieurs en adviseurs zijn projectmatig actief in meer dan 500 vakgebieden, om onder andere duurzame verstedelijking te realiseren. Dit doen zij jaarlijks met achtduizend projecten in Nederland en honderdduizend wereldwijd (Geen typefoutje). De diensten van dit immens grote en krachtige bedrijf, zich bewust van het klimaat, is samen te vatten in: water, energie, industrie, infrastructuur, gebouwen en mobiliteit. In De Bilt bevindt zich het Shared Service Center, waar zij een medewerker nodig hebben die houdt van groots en ook op die wijze aanpakt. Wij van Holland Talent Group hebben de eer jou uit te dagen en te overtuigen dat als dit je werkgever wordt, je jezelf heel klein en dankbaar mag voelen. Laat het even goed tot je doordringen, we overdrijven echt niet. Lees de hele vacature maar eens door en zie hun aanbod! Jij bent straks gewild in De Bilt als:

Financieel administratief medewerker (vanaf 32 uur)

Dus, dit meest toonaangevende architecten – ingenieurs - adviesbureau van heel Europa, heeft een financieel- administratief medewerker nodig. In het SSC werken 1800 medewerkers en zij dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de grootboekadministratie, balansbeheer, cashmanagement, facturatie en crediteuren- en debiteurenbeheer. In de functie die jij hier kan vervullen, werk je samen met 7 directe collega’s (ja de getallen worden nu kleiner en overzichtelijker). Samen met jou wordt gekeken naar een passend takenpakket. Je inzet en verantwoordelijkheid wordt hier zeker gewaardeerd en uit zich onder andere in eigen regie, vrijheid en hybride werken.

Functie

In deze dynamische wereld moet je je thuis voelen, flexibel zijn en dolenthousiast worden van de uitdagingen. Het gaat ook om het willen. Talenten mogen gezien worden en daar wordt in geïnvesteerd. Neem je skills dus mee en wees leergierig. Ontwikkelen doe je hier! Om te beginnen kun je ondersteuner worden van het Finance – en Controleteam en ben je ondersteuner voor het crediteuren – en debiteurenbeheer.

De werkzaamheden op een rij:

• Facturatie van projecten verwerken;
• Uitgaande facturen controleren;
• Klanten- en leveranciersbestanden bijhouden;
• Voorbereiden en ondersteuning bieden bij periodieke afsluitingen;
• Declaraties controleren en betalen;
• Inboeken (na controle) van dagafschriften;
• Juiste informatie verstrekken bij de accountantscontrole

‘Een echte carrièrekans geeft je leven glans’

Wat heb je nodig?

Het kan best overweldigend zijn om een nieuwe werkgever te krijgen, die vastgoed en duurzaamheid groots aanpakt in projecten over de hele wereld. Toch is dit niet nodig, hier werken mensen met expertise, maar zeker ook gewoon als mens. Het is waanzinnig om te beleven hoe megaprojecten worden uitgewerkt. Daar zul je in de administratie zeker de cijfers wel van zien. Nieuwsgierig? Check dan onderstaand lijstje met groen af en je kan eropaf.

• Je bent enthousiast over- en belangstellend in de missie;
• Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een administratieve functie en betrokken in de Finance geweest;
• Je bent Excelvaardig en een handige IT’er;
• Zowel Nederlands als Engels spreek- en schrijf je goed;
• Je bent kritisch en geeft advies waar nodig;
• Je werkt nauwkeurig en kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen;
• Financiële informatie begrijp je en kun je vertalen naar doelen;
• Je voelt je als een vis in het water in een grote Internationaal gerichte werkomgeving.

Wat bieden we jou?

We gaan het niet redden op 1 A-viertje, nu komt nog een rijtje met wat moois: hun aanbod!

• Een salaris tussen €2722 en €4216 bij 40 uur en je ervaring bepaalt de hoogte;
• 32 vakantiedagen (serieus!) en vakantietoeslag;
• Hoe, waar en wanneer wil je werken? It’s up to you! Jij hebt de regie. Dit kan omdat jij net als de andere collega’s gewoon tot de beste behoort en vertrouwen in medewerkers is hier een groot goed.
• Het team is hecht en de sfeer is fijn;
• Thuis kun je een eigen werkplek creëren met milieuvriendelijke materialen, zo denken ze mee met jou én Moeder Natuur;
• Stilstaan is hier onmogelijk, je gaat zien, leren en blijvend ontwikkelen. Er is zelfs een eigen Academy beschikbaar;
• Door het pakket aan arbeidsvoorwaarden kun je het reizen duurzaam organiseren;
• Werk en plezier gaan hand in hand door het jaarlijks georganiseerde festival, sporten, barbecues, en diverse activiteiten door het bedrijf en personeelsverenigingen geregeld.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dit was het! Wow hè? Vinden wij ook! Wil je hierbij horen?

Begin met dit: Mail je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

We hopen je snel voor te kunnen stellen als perfecte kandidaat!

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group, ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures