Financieel Administratief Medewerker Starter – SCHIPHOL

Finance Schiphol

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoedonderneming gevestigd op Schiphol. Hier werken 70 jonge collega’s en samen met het Finance team ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar  een

Crediteuren Medewerker met SAP ervaring 

Functie

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je onderhoudt contact met diverse stakeholders zoals de huurrelaties, leveranciers en interne klanten. Je houdt ook (gedeeltelijk) de grootboekadministratie bij. Tot slot rapporteer je aan de Head of Finance & Control.

Wat heb je nodig?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je hebt binnen de financiële administratie relevante werkervaring en de ambitie om van deze functie een succes te maken. Tevens ben jij nauwkeurig, vrolijk en een zelfstarter. Tot slot herken jij jezelf in de aanpakker met een hands on mentaliteit vol positieve energie.

Wat bieden we jou?

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus beursgenoteerd bedrijf met leuke (jonge) collega’s. Jouw inzet is bepalend voor je verdere werkzaamheden op de administratie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden oa een bonusregeling(8%), premievrijpensioen, 30 vakantiedagen en vergoeding van een sport abonnement. De functie is voor32-40 uur en jouw werkplek is op 1 van de mooiste plekken op Schiphol.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4656. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures