Financieel Administratief Medewerker – Rijsenhout

Organisatie

Je staat er niet bij stil als je bij de Starbucks een latte besteld, maar het stalen frame van het terras is één van de projecten, dat is ontwikkeld door de opdrachtgever, waar wij je graag meer over vertellen. We kunnen je een hele stevige functie aanbieden. Dit betreffende bedrijf is al 70 jaar specialist in het produceren van staalconstructies op maat. Nu noemden we net de Starbucks, maar als je op Schiphol rondloopt, moet je eens opletten hoeveel stalen- aluminium- en rvs-toegangstechnieken doorgang verlenen. Grote kans, dat deze ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd zijn door dit bedrijf. Schiphol is één van hun grote klanten. Op het kantoor in Rijsenhout gelegen, kun jij zeker koffie krijgen, maar helaas geen Starbucks, sorry! Dat is helemaal geen probleem toch? Want je krijgt een werkgever om op te bouwen. Jij kunt het perfect aansluitende onderdeel zijn als:

Financieel medewerker (32-36 uur)

Met een eigen machinepark en vakmensen is de geboden kwaliteit hoog met uitstekende service. Vanaf de tekentafel tot en met het installeren, levert dit bedrijf maatwerk in kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Ze zijn op zoek naar een financieel medewerker als ondersteuner in de gehele financiële administratie, dus:

De ‘stalen’ deur, staat voor jou open

Functie

Als Financieel medewerker, werk je samen met een fijn team collega’s aan een breed cijfermatig takenpakket. Daarin ga je onderstaande werkzaamheden uitvoeren:

• Debiteuren- crediteurenadministratie;
• Grootboekadministratie;
• Ondersteunende taken m.b.t. rapportages;
• Registratie van offerte-aanvragen;
• Orders aanmaken, invoeren, opstellen, beheren en bijhouden;
• Inkoopkosten en uren op orders boeken;
• Facturatie verwerken;
• Urenoverzichten beheren;
• Assisteren bij personeelsadministratie;
• Digitalisering helpen optimaliseren.

Functie-eisen

Je hoeft geen stalen zenuwen te hebben

Je kunt lekker aan de slag met je boekhoudkundige inzicht en ervaringen. Je kunt nauwkeurig werken met focus. Je staat open om te leren en je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een afgeronde mbo- opleiding gericht op Finance en minimaal 3 jaar boekhoudkundige/administratieve ervaring?

 Check!

Aanbod

Door het veelzijdige takenpakket, is het nooit saai. Er is volop ruime om te leren. Je zult hier niet snel vastroesten. Het is een prachtige kans om je verder te ontplooien in Finance. Rijsenhout is bovendien een prima bereikbare locatie en de arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Inlichtingen

Bouw aan je toekomst!

Mail je CV naar richard@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.