Financieel Administratief Medewerker – Houten

Finance Houten

Niet lullen maar poetsen! Ben jij de regelneef (of nicht) die houdt van afwisselend werk? Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Als je ontdekt dat je met gesmolten zout een temperatuur van 300 graden kan opwekken, dan weet je ook binnen vier jaar een goede marktpositie te genereren met schone warmte en energie. Logica dat klopt. Voor dit snelgroeiende bedrijf in de energiebranche mogen wij, De Holland Talent Group, onze schone energie investeren in jou als top kandidaat voor de volgende functie: Financieel Administratief Medewerker (32 uur)

Functie

In de regio Houten in de provincie Utrecht bevindt zich jouw nieuwe werkplek. Samen met een team van 10 voornamelijk jonge ingenieurs, kun jij je rol goed vinden zonder vuile handen te krijgen. Je bent een multi-tasker en dat komt goed uit, want jouw taken zijn uitgebreid en divers. Superleuk juist, want jij houdt van afwisseling in je werk.

Omdat je financieel inzicht hebt is de administratie altijd op orde. Maar moeten er ad-hoc een aantal vliegtickets en accommodaties geboekt worden voor een zakelijke trip, dan heb je dat in no time geregeld. Je bent meer dan een financial, namelijk een echte regelaar!

Zo verwerk je nauwkeurig de financiële bedrijfsgegevens, zo borrelen er ideeën over procesverbeteringen in je op, die je gaat aankaarten.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een relevante opleiding op mbo-/hbo-niveau afgerond in Finance, Accounting of anders passend en relevant
 • Je hebt eerder gewerkt met boekhoudkundige programma’s, zoals: Exact Online (Handel of Projectmanagement)
 • Je kunt financiële overzichten en rapportages opstellen
 • Je bent communicatief sterk vaardig, wat de effectieve samenwerking ten goede komt
 • Taalvaardig ben je uitstekend ontwikkeld in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

Wat bieden we jou?

 • Na 1 jaar mogelijkheid tot aandelen in het bedrijf
 • Het salaris bedraagt o.b.v. een 40-urige werkweek: € 2.800 tot € 3.500
 • Je krijgt 8% vakantiegeld
 • Naast je vakantiegeld een vaste 8% bonusuitkering
 • Er is een ruim ontwikkelingsaanbod en beloningen voor het harde werk
 • Je leert een bijzonder, energiek bedrijf en branche kennen waarbij de teamspirit groot is
 • De werktijden zijn flexibel in te delen
 • Je krijgt een gratis fiets om van- en naar het station te gaan

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures