Financieel Administratief Medewerker – Hazerswoude-Dorp

Finance Hazerswoude-Dorp

Een leuke veelzijdige financieel administratieve functie bij een groeiend Familiebedrijf!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Energie trekt energie aan. Dat is ideaal, want als jij de energieke persoon bent voor een mooie functie in de energiebranche, dan is dat dubbelpower. Is jouw ambitie wel toe aan een energieboost? Dan mogen wij jou introduceren als nieuwe collega in een gezellige club van 6, die het vaste team Finance vormen bij een totaalleverancier in zonnepanelen. Midden in het Groene Hart van de Randstad, kun je met jouw expertise en wie je bent, het hart vormen van dit leuke team in de functie van:

Allround Financieel - Administratief medewerker (32-40 uur)

Functie

Teamwork is de spirit! Daar houd je wel van. Al heeft iedereen zijn eigen taken, jullie werken samen naar een correcte financiële administratie toe. De meeste collega’s zijn rond de 45 jaar, al denk je soms dat zij nog hun eerste jeugd aan het beleven zijn. Als je jonger bent, pas je dus precies! Misschien ben je wel de wijste Zonder gekheid, de werksfeer is gewoon heel prettig, energiek en er wordt kwaliteit geleverd. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en zorg je ervoor dat klanten netjes op tijd betalen. Je bent klantvriendelijk ingesteld en kunt tactvol en tegelijk daadkrachtig omgaan met klanten in dit soort beheer. Bij debiteurenbeheer hoort ook de crediteurenadministratie die jij nauwkeurig gaat verwerken. D.w.z. dat je de rekeningen op tijd betaald en alle binnenkomende facturen en administratie hieromtrent afhandelt. Deze taak is volledig jouw verantwoordelijkheid waar men ook op kan vertrouwen. De uitdaging die jij ambitieus gezien aan kan gaan, zijn de taken die de boekhouding samenvatten. Denk hierbij aan de grootboekadministratie, financiële balansen opstellen en ook de winst-en-verliesrekeningen. De CFO is eindverantwoordelijk, waar de periodieke financiële rapportages aan worden verstrekt.

Wat heb je nodig?

Het zonnetje in huis! Ook als het pijpenstelen regent en met windkracht 10. Jij houdt de cijfers netjes gerangschikt, daar waar ze horen. Je verandert zelf niet snel van windrichting, behalve als je met vakantie gaat. Welke vaardigheden heb je nodig:

  • Een afgeronde, financieel gerichte opleiding op minimaal mbo-niveau
  • Enthousiasme en energie!
  • Je werkt secuur en hebt oog voor details
  • Je bent cijfermatig ingesteld
  • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie of wil hier graag mee starten, omdat je de opleiding met succes hebt afgerond
  • Boekhoudkundig heb je voldoende kennis van GL/AP en AR
  • Ben je bekend met het softwareprogramma Exact? Dat is geen vereiste, maar wel handig
  • Je communiceert klantvriendelijk en duidelijk

Wat bieden we jou?

Deze leverancier biedt meer dan 800 producten bestemd voor zonnepanelen en andere vormen van energieopslag.
• Een innovatief bedrijf dat o.a. trainingen organiseert en samenwerkingen opzoekt
• Je werkt voor een bedrijf met een heldere kijk en aanpak op klimaatverbetering, maatschappelijk verantwoord dus
• Deze energie is de toekomst. Ook de jouwe!
• Investeer in een duurzame, lichte, zonnige baan, waarbij je ambities alle ruimte krijgen!
• De arbeidsvoorwaarden zijn goed, ze hebben zin in een frisse wind, dus vertellen ze je graag alles

Kom, we gaan ze omverblazen!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures