Financieel Administratief Medewerker – Amsterdam

Finance Amsterdam

Zit hospitality ook in jouw DNA en wil je werken in een leuk finance team binnen de hotel branche

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Een bijzondere uitdaging wacht op jou. Een zeer succesvol, exorbitant groeiend horecabedrijf weet hotels naar een hoger niveau te tillen door ontwikkeling, bezit en beheer van de horeca business. De hotels zijn eigendom van gerenommeerde, wereldwijde hotelketens. Ben je starter of al ervaren financial met organisatorisch talent? Ontwikkel je dan verder bij dit Internationale bedrijf. Op het hoofdkantoor in Noord-Holland begint jouw carrière. Reageer op deze vacature en wij, De Holland Talent Group, introduceren je graag als kandidaat waar ze op wachten in de functie van:


Financieel Administratief Medewerker (24-40 uur)

Functie

In een gezellig en gedreven Financeteam, bestaande uit een CFO, Controller, Manager Reporting en een Interim Controller, ondersteun je met een diversiteit aan administratieve taken. De uitvoer van de taken zijn gericht op de moedermaatschappij en ondernemingen in het buitenland. Jouw taken en verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat de debiteuren en crediteurenadministratie nauwkeurig verloopt. Je bereidt betalingen voor en je verwerkt ze in het boekhoudsysteem. Je hebt regelmatig contact met leveranciers en externe stakeholders om de facturatiewerkzaamheden correct te kunnen uitwerken.

Door het internationale karakter van de organisatie heeft de afdeling te maken met accountants die in het buitenland werkzaam zijn. Deze samenwerking is een belangrijk onderdeel. Jij ondersteunt bij het voorbereiden van de financiële rapportages. De financiële bedrijfsorganisatie gaat zoals je leest, landsgrenzen en continenten over, daarom is het ook een hele mooie uitdagende functie. Je wordt bij het inwerken en je ontwikkeling ondersteund door een ervaren controller.

Wat heb je nodig?

Met jouw drive en interesse in de horeca business, worden je ambities in luxe werkelijkheid. Je kunt deel uitmaken van grote successen in deze business. Check onderstaande vaardigheden en kom snel langs.

 • Je hebt ervaring opgedaan in een financieel/administratief gericht functie
 • Je bent zowel Engels- als Nederlands uitstekend taalvaardig
 • Je gaat integer met vertrouwelijke bedrijfsinformatie om en draagt verantwoordelijkheid hierin
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld
 • Je kunt secuur en vlot overweg met boekhoudkundige softwareprogramma’s. Er wordt gewerkt met Exact Online en Elvy. Het heeft de voorkeur als je deze programma’s al kent, echter het is nog geen vereiste.
 • Wat wel een vereiste is, is opgedane ervaring met een debiteuren/crediteurenadministratie
 • Je beheerst MS Office, met name Excel en Word
 • Je werkt nauwkeurig en ziet overzicht, maar zeker ook details
 • Je werkt graag samen in een team en staat open om de vakinhoudelijke ervaringen van deze leuke collega’s mee te nemen voor je eigen ontwikkeling

Wat bieden we jou?

“Een gespreid bedje als een luxe boxspring in een trendy hotel”


Zo zou je deze baan die voor jou in het verschiet ligt wel kunnen noemen, wij adviseren je daarom spoedig in te checken!

 • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waarvan de secundaire voorwaarden je o.a. toegang geven tot vele hotels met een gereduceerd tarief
 • Er is volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Er is waardering voor ieders inzet
 • Je krijgt een passend en goed salaris; maximaal € 3.500
 • Je mag 40% van je arbeidsuren hybride werken

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:


Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures