Financieel Administratief Medewerker/Administrateur – AMSTERDAM

IntroductieOrganisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende kinderopvang gevestigd in Groot Amsterdam. Het team bestaat uit 12 collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Administratief medewerker/Administrateur 32-36 uur

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker/Administrateur kom je te werken op de financiële administratie waarbij je samen met 12 collega’s verantwoordelijk bent voor de financiële administratie. Jij houdt je bezig met het opstellen van verkoopfacturen, verwerk je de inkoopfacturen en verwerk je bankmutaties. Een correcte en soepele verwerking van de debiteuren- en/of crediteurenadministratie. Ook het controleren en opschonen van tussenrekeningen en grootboekrekeningen en maandelijkse controles voor de maandafsluiting behoren tot jouw werkzaamheden.

Functie-eisen

Je beschikt over een relevant mbo-diploma en hebt werkervaring als Financieel Administratief Medewerker. Je bent een Teamplayer die snel kan schakelen met verschillende afdelingen. Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en ben je creatief in het zoeken van oplossingen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en je gaat deel uitmaken van een gedreven en passievol team. In deze functie zal jij je zeker verder kunnen ontwikkelen!Er zijn mogelijkheden om gedeeltelijk thuis te werken en je ontvangt een contract voor een jaar met de intentie tot omzetten naar vast dienstverband;

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.Solliciteren naar de functie van Financieel Administratief Medewerker/Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4450. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.