Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur) – Regio Heemskerk

Organisatie

Onze opdrachtgever is een MKB bedrijf met meerdere vestigingen in binnen-en buitenland. Het betreft een productiebedrijf dat zich een goede positie heeft verworven in haar sector.

Voor de hoofdvestiging van deze organisatie in de regio Heemskerk zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

‘‘Een leuke brede rol op het Hoofdkantoor van een dynamische organisatie’’

Functie

In deze leuke rol kom je te werken op de holding bij de afdeling Financiën. Je maakt deel uit van een team van 4 werknemers en uiteraard werken op het hoofdkantoor meer mensen, zo’n 30 werknemers. Het bedrijf heeft een vijftal Business Units, waarvan eentje in Frankrijk. Jouw werk betreft het bieden van financieel administratieve ondersteuning van de holdingadministraties van deze business units. Wat houdt dat in? Je gaat je bezighouden met de debiteuren-en crediteurenadministratie en met het grootboek. Tevens houdt jij de tussenrekeningen op de balans “schoon”. Ook verzorg je de facturering van de doorbelastingen vanuit het Hoofdkantoor en boek jij deze tevens in. Uiteraard ondersteun jij ook bij de afsluiting van de maand, door het maken van specificaties e.d.. Naast deze werkzaamheden houdt jij je ook bezig met algemeen administratieve werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan b.v. de administratie wagenparkbeheer (ca. 45 auto’s), het opvragen van kredietlimieten en jaarrekeningen bij bij de kredietverzekeraar, verzorgen van schrootoverzichten, voorbereiden BTW aangiftes etc.. Kortom, een leuke brede functie in een leuk en enthousiast team.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding in bedrijfseconomische richting en je neemt enkele jaren relevante werkervaring mee. Je bent een zelfstarter en bent iemand die kritisch is op het werk, ook dat van jezelf. Je bent pro-actief en vindt het naast het basiswerk leuk om te stoeien met cijfers en heb een drive om het altijd weer beter te doen. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beweeg je makkelijk onder de mensen en ben je in staat om op diverse niveaus in de organisatie te schakelen. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het is een hecht en enthousiast en ambitieus team waarin je komt te werken en je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het is mogelijk om hybride te werken bij deze werkgever.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Financieel Administratief Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4752. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.