Financieel-administratief medewerker (32-40 uur) – NIEUWEGEIN

Finance Nieuwegein

Ben jij de prettig communicerende Financial die meerdere ballen hoog kan houden en schakelt met collega Projectleiders om de juiste financiele data aangeleverd te krijgen en weet jij de structuur binnen de projectadministratie op orde te krijgen,

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

In regio midden is een sterk groeiend aannemersbedrijf dat een begrip is geworden in deze sector. Zo’n 40 jaar geleden is het allemaal begonnen met loonwerk en machineverhuur. Waar werk groeit, mag personeel mee profiteren. Daarom is deze functie vrijgekomen en daar pluk jij de vruchten van. Tenminste, als je slim bent en een leuke baan wil met uitzicht op een vast dienstverband. Wat ze allemaal doen? Ze zijn een totaalpartner op gebied van weg- en waterbouw, infrastructuur en sport- en cultuurtechniek. De boekhouding wordt voor maar liefst 10 bedrijven beheert. Daarom ben jij zo welkom en vragen wij je eventjes om je volledige aandacht voor deze vacature, zodat jij je plannen kunt smeden. De functie die jij kunt vervullen is:Financieel-administratief medewerker (32-40 uur)

Functie

Je sluit aan bij een enthousiast team van 6 collega’s op de afdeling boekhouden. Je gaat als financieel- administratief medewerker dit team ondersteunen. Je werkzaamheden worden vooraf in overleg met het Hoofd van de Administratie en de Controller overlegt.

Je gaat je bezighouden met het verwerken van bankmutaties, het opstellen van facturen en je assisteert bij de maandelijkse, financiële afsluitingen. Ook ben je een daadkrachtig contactpersoon als het gaat om contact met debiteuren.

De in- en verkoop facturen weet je in het automatiseringssysteem te verwerken. Afwisselend heb je contact met uitvoerders en projectleiders over de kosten die de projecten vragen.

Je houdt wel van de afwisseling om met focus cijfermatig en administratief bezig te zijn en daarnaast contact met klanten te hebben over facturen. Je bent iemand die daarin goed kan schakelen en klantvriendelijk mensen te woord kan staan. Dat komt goed van pas, want je neemt ook inkomende telefoontjes aan als de receptioniste afwezig is. Dit is vooraf bekend en gepland dus je kunt dit goed combineren met je andere werkzaamheden. Sowieso is de communicatie open en er is goed overleg met elkaar, jouw ideeën en wensen krijgen aandacht.

Wat heb je nodig?

“Verfraaien van een maatschappelijke dienstverlening, is niet saai en geeft geen verveling”

Mooie missie toch? Verfraaien? Voor deze fraaie baan neem je het volgende mee:

 • Je hebt op zijn minst 2 jaar ervaring opgedaan met financieel-administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden
 • Je functioneert op mbo-niveau
 • Office 365 - met name Word en Excel – is appeltje-eitje
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift
 • Heb je al ervaring opgedaan in projectadministratie? Het is geen eis, maar alleen nog beter
 • Je bent klantgericht en hebt affiniteit met de sector
 • Je hebt boekhoudkundige skills
 • Je kan vlot beredeneren, schakelen in diversiteit van taken en je hebt plezier in een dynamische omgeving

Wat bieden we jou?

 • Je bent welkom als parttimer en als fulltimer
 • Het salaris bedraagt € 3.000 - € 3.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en op basis van 40 uur
 • Op fulltime basis krijg je 26 vakantiedagen en natuurlijk ontvang je vakantiegeld
 • Doe je het goed, vind je het leuk? Dan is een vast dienstverband snel geregeld
 • Er is een goede pensioenregeling
 • Je krijgt reiskostenvergoeding


Wij nemen aan, dat jij wil gaan, voor deze gave baan!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures