Financieel-Administratief Medewerker (16-24 uur) – DELFT

Accountant DELFT

Parttimers omgeving Delft opgelet! Wil jij het verschil maken voor het nationale en internationale mkb op gebied van administratieve allround dienstverlening?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Parttimers opgelet! Wil jij het verschil maken voor het nationale en internationale mkb op gebied van administratieve allround dienstverlening? Stop met scrollen en focus! Jouw aankomende werkgever – met zusterbedrijven in het zuiden des lands en in onze hoofdstad biedt namelijk deze en overigens uitstekende dienstverlening in financiële administratie, belastingen, salarisadministratie en HRM. Dit doen zij voor zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemingen. In Regio Midden op een goed bereikbare locatie, vind jij je parttimebaan die je verder brengt in je werkgeluk. Graag stellen wij, De Holland Talent Group, je voor als geschikte kandidaat voor de functie als:

Financieel-Administratief Medewerker (16-24 uur)

Functie

Jouw rol is een belangrijke. Je gaat zorgen dat de financieel-administratieve taken voor de klanten nauwkeurig en correct worden afgehandeld. Dit operationele gedeelte wordt aangevuld met controlerende taken. Daarnaast ben je ook een sparringpartner voor de klanten en weet je vragen te beantwoorden, omdat je het werk nu eenmaal met focus en plezier doet. Dat past overigens precies bij de visie van dit leuke bedrijf. Motivatie en kwaliteit is namelijk precies, waarom ze zo geroemd worden.

De maandelijkse rapportages en analyses geven een goed beeld van de financiën, waarbij jouw financiële inzicht en vaardigheden een belangrijke rol speelt. Eventueel – of na een tijdje – stel je ook jaarrekeningen op en verzorg je fiscale belastingen, waaronder vennootbelastingen.

Veel voorkomende werkzaamheden betreft facturaties en declaraties en een breed scala aan financieel-administratieve werkzaamheden. Omdat je met diverse klanten te maken krijgt in verschillende branches, is het een boeiende baan, waarin je op breed administratief gebied verder kunt ontwikkelen.

Het is en ideale functie waarin je tot je recht komt met je vaardigheden en wat tegelijk goed te combineren is met vrije tijd, gezinsleven of anderszins in te vullen tijd. De werkplek is op kantoor samen met een fijn team mensen die passie hebben voor hun vak en houden van een goede dienstverlening én gezellige collega’s.

Wat heb je nodig?

Meng ambitie met levensvreugde en je krijgt? Een supertoffe parttimebaan!

Is dit op je lijf geschreven? Lees dan snel hoe je helemaal past in het profiel:


• Je hebt ervaring met boekhoudkundige software zoals AFAS en/of Exact (AFAS heeft de voorkeur)

• Je bent een prof in Excel

• Je hebt overzicht in je werkzaamheden en werkt nauwkeurig

• Je begrijpt de waarde van klanten door het bieden van een uitstekende dienstverlening

• Je woont in regio Midden

• Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

• Je beheerst cijfermatig en ordelijk administratieve taken

• Neem nog een paar jaar ervaring mee, het liefst op een administratiekantoor en ja hoor; MATCH!

Wat bieden we jou?

Met een vooruitzicht op een vast contract neem je een juiste, toekomstige stap met aanvullend (en natuurlijk niet geheel onbelangrijk):


• Een prima salaris € 3.000.00 tot € 4.000.00 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband

• Een goede, open werksfeer waarin niet moeilijk wordt gedaan, als het niet hoeft

• De kantoorwerktijden en werkdagen zijn bespreekbaar en dus fijn om zo mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen

• Een prima pensioenregeling

• Naast je vakantiegeld, is er een bonusregeling, winstdeling en geen fiets-, maar een telefoonplan (wat gebruik je meer?)

Tot gauw, hè!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Dick@hollandtalentgroup.com.


Dick Wittebrood, Recruiter, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 28281009

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN
Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures