Financieel Administrateur. Wil jij je settelen met een baan die je perspectief brengt? – Katwijk ZH

Administrateur Katwijk ZH

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

‘Bij vastgoed, zit je alvast goed’

Vastgoed beheren en onderhouden, dat vraagt om een beetje cement van elke medewerker, zodat het staat als een huis. Het bedrijf waar wij, Holland Talent Group, een stevig fundament voor jou te bieden hebben, is al vanaf de jaren 20 (ja, je leest het goed), een toonaangevend aannemersbedrijf.

Met een gevestigde naam en nog steeds groeiende professionalisering, is bouw, vastgoed, makelaardij en bouwontwikkeling allemaal onderdeel geworden van deze ‘bouwers’.

Wil jij je settelen met een baan die je perspectief brengt? Wil jij in de Duin- en Bollenstreek, je financiële skills inzetten in het mooie Katwijk?

Lees dan snel verder, want wij hebben op deze plek, de ultieme kans voor je als:

Financieel administrateur (Fulltime)


Functie

De vestiging waar jij komt te werken, is onderdeel van een totaalconcept voor bouw, vastgoed en makelaardij. Deze financiële functie, is gericht op het vastgoed.

De visie is gericht op lange termijnontwikkelingen, hier denkt men in generaties, niet in kwartaalcijfers! Uuhh, wat is dan jouw rol als financieel administrateur?

‘Jij haalt de onderste steen boven’

Zonder dat het gebouw in elkaar stort uiteraard. De basis begint bij elk bedrijf met een missie, visie, ontwikkelingen en financiële gezondheid.

De administratie die hier onlosmakelijk mee verbonden is, zijn natuurlijk de geldstromen en het allemaal netjes op orde houden daarvan.

DAAROM HEBBEN ZE JOU ZO HARD NODIG!

Waarin? In deze werkzaamheden:

• Je gaat inkoop- en verkoop facturen verwerken.

• Je bent goed in debiteurenbeheer, dus daar haal jij je credit uit.

• De geldstromen laat jij rustig kabbelen.

• Je voert de grootboekadministratie in.

• Je bent in evenwicht, de balansdossiers zijn dus aan jou toevertrouwd.

• Je werkt zelfstandig aan de financiële administraties.

Wat heb je nodig?

Laat jou maar rustig je gang gaan. Je weet wat je moet doen en je doet dit ook met veel plezier. Je bent betrokken bij de organisatie. Het Vastgoed is onwijs interessant. Je wil je graag ontwikkelen. Fijn! Want dat is hier zeker zo. De verdiepingen worden snel gebouwd.

Je collega’s wachten al met smart op je, dit is sowieso een gezellig stel mensen.

Je vindt collegialiteit ook nodig, samen sterk en samen oplossingsgericht lekker bezig zijn. De drive is hier elke dag. Een baaldag hebben we allemaal wel eens, we blijven mensen tenslotte, maar je mag hier echt lekker jezelf zijn en doen wat je moet doen. Een beetje no-nonsense dus.

Je focust je graag op het doel van je werk. Daar doe je het ook voor. Je denkt graag mee en kijkt verder dan je al weet. We leren elke dag een beetje meer, dat doen we allemaal.

Heb je dan ook nog ervaring in de financiële administratie elders en een diploma MBO gericht op financiële administratie? We gaan bouwen!

Alleen nog even een beetje in de buurt wonen, niet langer als een half uurtje van Katwijk aan reistijd graag.

We gaan de zonnepanelen leggen, als jij ook nog ervaring hebt, met Informant en/of PS Construct.

Tadaa, plaatje is compleet! Jij past vast goed!

Wat bieden we jou?

Sorry, geen vrijstaande villa aan het water. Daar ga je misschien wel de administratie voor doen, maar dit krijg je er niet bij helaas. Nou ja, je werkt wel vlak bij het strand, dan kun je na je werk, de zon onder zien gaan in zee, vanaf het terras. Wie doet je dat na!

Er is veel afwisseling in de werkzaamheden, waardoor het je zeker blijft boeien. Het werkklimaat, is hier niet zuinig in energie, ze barsten ervan! Je groeit hier verder dan je misschien nu wel denkt. Je krijgt de mogelijkheden zomaar aangereikt.

Salaris, dat ook nog. Ze hebben hier goede arbeidsvoorwaarden, dus dat zit wel goed. (Vastgoed hè!)

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Het zal ons verbazen als je dit niet hebt. Twijfel je nog, of wil je eerst meer weten? Bel ons dan gewoon even!

We zien heel graag jouw CV tegemoet, dan helpen we je aan een superleuke job, met garantie op jouw toekomst!

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures