Financieel Administrateur – Schiphol

Administrateur Schiphol

Ben jij de Financial die boekhoudkundig sterk is en wil je werken bij een Internationaal Logistiek bedrijf op Schiphol waar een MBK cultuur heerst en waar je samen met de Hands on Controller de boekhouding verzorgt.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Logistiek is chic

Wij, Holland Talent Group, mogen jou voorstellen aan een zeer succesvolle onderneming in wereldwijde logistiek. Al een halve eeuw is dit bedrijf expert in het bieden van logistieke oplossingen. Jij hoeft geen wereldreiziger te worden, je werkplek is namelijk lekker centraal en typisch Hollands, op Schiphol-Rijk. In totaal zijn er 177 vestigingen, waarvan in Nederland twee. Deze organisatie heeft logistiek gezien, hun eigen bedrijfsmissie, wereldwijd laten landen. Zo zijn ze actief vanuit Amerika, Oost-Azië, Japan, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Groots een meeslepend? Ja! Toch is het team waar je in Amsterdam mee kunt werken, klein. Meeslepend kan het worden, want dit bedrijf boeit! Graag stellen we jou voor als:


Financieel administratief medewerker (24 – 40 uur)

Qua uren is er al veel ruimte, het mag 24 uur zijn, maar ook meer of fulltime. Heel fijn, want zo kun jij het ook logistiek goed regelen.

Vrachtverkeer, is altijd en overal. Ons klimaat vindt daar wat van. Gelukkig zijn ze hier innovatief, dus is er een aparte Holding opgericht, waarin bedrijfswaarde en duurzaamheid hand in hand gaan. Een bewust maatschappelijke, groeiende organisatie dus. Een goede verpakking met dito inhoud.

Functie

In balans, met Japans

Het Japanse bedrijf mag dan een typische naam dragen, je kunt hier gewoon Nederlands spreken. Cijfers kennen geen taal, dus daarin is alles al duidelijk. Samen met een boekhouder, ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie voor beide locaties in Nederland. Als je nog junior bent in Finance, dan liggen hier kansen om door te groeien, waarbij Senior, niet uitgesloten is.

Je solliciteert op een financiële, administratieve functie, dat is de bagage die je meebrengt en waar jij en zij, blij van worden. Financiële

processen hebben je interesse en zijn onderdeel van je vaardigheden. Zo kun je samen met je team, gedreven aan de slag.

De administratie die hier volledig verwerkt wordt, is afwisselend en daarom ook leuk. Kennis in Finance, is wel wat je nodig hebt. Je werkt volgens rooster in dagdiensten.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

• Afhandelen van de debiteuren- en crediteurenadministratie;

• Bankafschriften verwerken en betalingen uitvoeren;

• Diverse taken uitvoeren, voor de maandelijkse afsluitingen;

Wat heb je nodig?

 • Breng je financiële kennis mee!
 • Je hebt een afgeronde mbo- opleiding in Finance en werkervaring in deze branche van minimaal 3 jaar.
 • Financieel verkeer kun je als een dunne lijn met vrachtverkeer over de hele wereld zien. Van A naar B, of dit nu softwarematig is, of bijzondere vracht betreft. Kortom, je hebt er wel iets mee.
 • Voor jou geen stress, want je denkt in oplossingen en bent accuraat.
 • Met jouw drive ben je betrokken bij de organisatie, je voelt je verantwoordelijk en denkt mee.
 • Je richt je op haalbare resultaten. Het maakt je niet zoveel uit, of je zelfstandig werkt, of juist samen.
 • De uren vliegen om, als je met focus en plezier de administratie doet. Met Excel heb je al uitgebreid kennis gemaakt, jullie kunnen het goed vinden.
 • Dan rest nog het taalkundige stuk; geen Japans, maar wel Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

 • Wil je meer dan eenvoud? Wil je verder kijken dan grenzen in je eigen kunnen? Wil je een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: Bedrijfsfitness, kerstpakket, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis parkeren, reiskosten en een goed pensioen opbouwen?
 • Wil je een bijdrage voor opleiding en ook nog werken in een goede sfeer met fijne mensen?
 • Je kunt het allemaal meemaken. Het salaris is, afhankelijk van het aantal uren: €3.500,00 - €4.000,00 per maand. Het contract is voor een jaar, met uitzicht op vast dienstverband. 
 • Nu stellen we geen vragen meer, we wachten met belangstelling op jouw antwoord.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Ingepakt en wegwezen? Maak je vrachtbrief dan klaar en stuur deze samen met je CV naar:

joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures