Financieel Administrateur met Controlling taken – Naarden

Administrateur Naarden

Vindt jij het leuk om zowel de boekhouding te doen als alle controllingtaken te verzorgen en ben jij de sparringpartner voor de Directeur. Ben jij tevens de gezellige collega die gemakkelijk communiceert en zich snel aanpast binnen een fijne MKB o

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voeding om aan te sterken is onmisbaar na bijvoorbeeld een medische ingreep. Wat eet je en hoe meet je eigenlijk of voedingsstoffen voldoende bijdragen aan de celopbouw van het lichaam? Wij, van De Holland Talent Group, hebben in Naarden al heel wat opgestoken bij een snelgroeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in klinische voeding en diagnostisch meetapparatuur. Zij leveren hun producten in Nederland, België en Duitsland en zijn in 2008 opgericht. Het grote aanbod in voeding en voedingssupplementen, worden op advies van artsen en diëtisten voorgeschreven.

Dit zeer boeiende, snelgroeiende bedrijf is gericht op gezondheid van ieder mens. Zowel zorgverleners als patiënten staan als eerste centraal. Voel jij je al helemaal aangesproken door deze visie en is ondersteunen ook in jouw DNA verweven? Dat komt dat perfect uit want je kunt als ondersteuner van de Controller een bijzonder mooie functie vervullen als:


Financieel Administrateur met Controlling taken (24-40 uur)

Functie

Terwijl er onderzoek wordt gedaan naar de metabole – cel conditie, onderzoek jij, samen met de controller, de conditie van de financiën. Jouw functie is vooral operationeel gericht. Lekker aan de slag dus als cijfermatige voedingssupplement, want dat is waar een bedrijf sterk van wordt.

De werkzaamheden die je kan verwachten:

• Facturatie administratie plus contact onderhouden met leveranciers;

• Opstellen van financiële maand- en jaarrapportages samen met de Controller;

• Crediteuren- debiteurenadministratie;

• Controleren en verwerken van financiële data;

• Fiscale aangiftes opstellen;

• Grootboekadministratie;

• Controle op cashflow, begroting en afsluiting samen met de Controller;

• Notulen verwerken rondom Finance.

Wat heb je nodig?

Integriteit staat hier voorop. De belangen van patiënten en zorgverleners vragen om nauwkeurigheid en betrokkenheid. De verantwoordelijkheden in deze functie sluiten daar ook op aan. Met mensgerichte, verantwoordelijke eigenschappen weet jij de afdeling Finance samen met het team up-to-date te houden.


 • Je werkt secuur en bent een doorzetter, moeilijk is juist een uitdaging;
 • Wees representatief, straal uit wie je bent;
 • Je bent flexibel en prettig in de omgang;
 • Spreek en schrijf goed Nederlands en Engels, Duits is een pre;
 • Je kunt snel schakelen en houdt focus, ook in hectiek;
 • Je bent enthousiast, sociaal en betrokken met de organisatie;
 • Je hebt een afgeronde, relevante Finance opleiding op minimaal Mbo-niveau;
 • Resultaat gericht samenwerken is versterken, dat is je motto;
 • Je woont in de regio van Naarden.

Wat bieden we jou?

 • De sfeer is informeel, gemoedelijk en professioneel. Heb jij ambities om door te groeien? Dat kan! De functie als Controller in de toekomst wacht op je.
 • Groeit jouw enthousiasme al? Voel je het in al je cellen? Tel daar uitstekende arbeidsvoorwaarden bij op en je hebt goud in handen.


Voed je ambitie met de beste arbeidsvitaminen!


Tot gauw!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Mail je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group, ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures